Vintergatan 17 Centrala Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Vintergatan 17

Optimalt planerad 3:a med ett av Sundbybergs bästa balkongläge!

Såld

Optimalt planerad 3:a med ett av Sundbybergs bästa balkongläge!

Varmt välkommen till Vintergatan 17! Ett hem som erbjuder praktiska lösningar, halvöppen planlösning och en helhetskänsla som skapar rofylldhet!

I Sundbybergs bästa läge finner ni denna fantastiska lägenhet som nu är till salu. En 3:a med härlig charm och den perfekta kombinationen av komfort och kvalitet. Bostaden präglas av vacker ekparkett och väggar i vit kulör samt fönster i två väderstreck som skapar ett fint ljusinsläpp. Du har även praktisk förvaring via lägenhetens stora klädkammare men även via lägenhetsförråd. Vidare finns ett stort sovrum som inrymmer dubbelsäng och ett badrum som erbjuder samtliga bekvämligheter samt ett praktiskt andra sovrum vilket kan disponeras som antingen kontor, sovrum eller barnrum. Du har även en fantastisk balkong högt upp i huset (vån 5 av 6) med fri utsikt och solen som faller in under hela dagen tack vare sydvästläge. Från balkongen finns en beundransvärd utsikt över innergården och Sundbybergs takåsar. Innergården är en av de mysigare då föreningen och grannskapet brukar ha trevliga tillställningar med både grillning och kalas.

Med bostadens placering ges även möjligheten att bo nära trevliga promenadstråk kring Lötsjön och Råstasjön men även parker i Centrala Sundbyberg såsom Tornparken och Marabouparken. Intill denna bostad finner du dessutom samtliga kommunikationer, service och diverse butiker. Vidare erbjuds ett tryggt område att leva och trivas. Det är dags att längta hem!

Visa mer
Slutpris

4 850 000 kr

Ansvarig mäklare
Olivier Hoho

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.