Centrala Sundbyberg

Ågatan 24, 4 tr

Fantastisk 3:a högt upp i huset på Ågatan med balkong mot Bällstaån!

SÅLD

Fantastisk 3:a högt upp i huset på Ågatan med balkong mot Bällstaån!

Nu erbjuds en unik möjlighet att förvärva denna mycket välplanerad gavel 3:a på attraktiva Ågatan. Här kan du sätta en helt egen prägel på en redan fantastisk lägenhet som ligger i optimalt läge med en helt inglasad balkong som heter duga!

Bostaden är genomgående inredd med en ljus färgsättning och enhetliga materialval. Otroligt välplanerad bostad med utrymme för såväl stort matsalsmöblemang och soffgrupp i vardagsrum. Vidare erbjuder bostaden två sovrum med bra ljusinsläpp, bra förvaringsmöjligheter, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Från balkongen finner ni en magnifik utsikt över småbåtarna och Bällstaån som rinner förbi utanför. Balkongläget är rakt sydväst där ni kan avnjuta sol från tidig lunch till solnedgång. Föreningen har en god ekonomi och låga avgifter. Direkt utanför entrédörren kommer man ut till Bällstaån och de mysiga bryggorna med småbåtarna. Föreningen har också en trevlig innergård med fina planteringar och plats för barnen att leka.

Lägenheten är belägen vid en lugn återvändsgata utan störande trafik men samtidigt oerhört centralt. Mycket nära butiker, service och restauranger i Sundbybergs centrum och även kommunikationer. Längs Bällstaån kan man promenera hela vägen via Huvudsta havsbad in till Karlberg och Kungsholmen.

Låter detta som en bostad för dig? --> Kontakta ansvarig mäklare Olivier Hoho för mer information!

Visa mer
Slutpris

6 475 000 kr

Ansvarig mäklare

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.