Oxenstiernas allé 13 Stora Ursvik
Stora Ursvik

Oxenstiernas allé 13

Kvadratsmart 1,5:a med alla bekvämligheter och stor balkong i sydväst!

Såld

Kvadratsmart 1,5:a med alla bekvämligheter och stor balkong i sydväst!

Varmt välkommen till Oxenstiernas Allé 13! En kvadratsmart bostad med öppen planlösning, praktiska förvaringsutrymmen och en stilren touch. Nu erbjuds möjligheten att förvärva en perfekt 1,5:a i Stora Ursvik. Här kan du bo i en stilren och trivsam lägenhet med en funktionell sovalkov, genomgående fina materialval och nära till kommunikationer. Du har dessutom flera fönster för fint ljusinsläpp och en stor härlig balkong i sydvästligt läge med eftermiddags- och kvällssol. Bostadens sociala ytor inryms med enkelhet både matbord, soffgrupp, TV samt möblemang enligt preferenser. Med bostadens placering ges även möjligheten att bo nära trevliga promenadstråk kring Igelbäckens naturreservat men även service och diverse butiker. Det är dags att längta hem!

Området är mycket lugnt vilket märks när du strosar omkring och ser de vackra byggnaderna tillsammans med grönområden och trevliga restauranger. Stora Ursvik präglas verkligen av sina mysiga kvarter och tveklösa charm. Inom kort framtid står dessutom tvärbana färdig vilket kommer innebära en klar fördel för Ursviksborna. Med tvärbanans stationer i Ursvik kommer du med enkelhet kunna ta dig till Stockholms alla hörn med shopping, restauranger, sporthallar och grönområden.

Vill du bo i en toppfräsch och välplanerade 1,5:a? Kontakta ansvarig mäklare Olivier Hoho för mer information samt bokning av visning.

Visa mer
Slutpris

2 100 000 kr

Ansvarig mäklare

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.