Stora Ursvik

Oxenstiernas allé 13

Kvadratsmart 1,5:a med alla bekvämligheter och stor balkong i sydväst!

Kommande försäljning

Kvadratsmart 1,5:a med alla bekvämligheter och stor balkong i sydväst!

Varmt välkommen till Oxenstiernas Allé 13! En kvadratsmart bostad med öppen planlösning, praktiska förvaringsutrymmen och en stilren touch. Nu erbjuds möjligheten att förvärva en perfekt 1,5:a i Stora Ursvik. Här kan du bo i en stilren och trivsam lägenhet med en funktionell sovalkov, genomgående fina materialval och nära till kommunikationer. Du har dessutom flera fönster för fint ljusinsläpp och en stor härlig balkong i sydvästligt läge med eftermiddags- och kvällssol. Bostadens sociala ytor inryms med enkelhet både matbord, soffgrupp, TV samt möblemang enligt preferenser. Med bostadens placering ges även möjligheten att bo nära trevliga promenadstråk kring Igelbäckens naturreservat men även service och diverse butiker. Det är dags att längta hem!

Området är mycket lugnt vilket märks när du strosar omkring och ser de vackra byggnaderna tillsammans med grönområden och trevliga restauranger. Stora Ursvik präglas verkligen av sina mysiga kvarter och tveklösa charm. Inom kort framtid står dessutom tvärbana färdig vilket kommer innebära en klar fördel för Ursviksborna. Med tvärbanans stationer i Ursvik kommer du med enkelhet kunna ta dig till Stockholms alla hörn med shopping, restauranger, sporthallar och grönområden.

Vill du bo i en toppfräsch och välplanerade 1,5:a? Kontakta ansvarig mäklare Olivier Hoho för mer information samt bokning av visning.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 36 kvm
  • Antal rum: 1 rum
  • Våning: 2 av 6, hiss finns
  • Avgift: 2 127 kr inkl värme, VA
  • Förening: Riksbyggens Brf Gläntan i syd
  • Byggnadsår: 2013
  • Område: Stora Ursvik, Sundbyberg
Utgångspris

1 895 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Oxenstiernas allé 13

Vardagsrum

I hemmets hjärta finner vi det väl tilltagna vardagsrummet med öppen planlösning och flera fönster vilket ger ett trevligt ljusinsläpp. Tack vare den perfekta planlösningen upplevs denna bostad som luftig vilket skapar en trevlig miljö att leva och trivas i. I detta rum finns utrymme för både middagsbord, soffmöblemang och diverse inredning enligt önskemål. Med den vackra ekparketten till golv, generösa ytor för sociala möjligheter och direkt anslutning till balkongen blir detta ett hem att må i.

Visa mer

Balkong

I direkt anslutning till vardagsrummet finns bostadens fantastisk balkong i trivsamt läge. Balkongen vetter mot väst samt innergård och upplevs som väldigt öppen och fri. Här kan man njuta under hela dagen och långt in på kvällen. Man får grilla med el- eller gasolgrill. Till möblering finns det gott om utrymme för diverse utemöbler såsom loungegrupp eller café bord och grill. Detta är verkligen en balkong att kunna njuta i!

Visa mer

Kök

Här har du ett stilrent och fullutrustat kök med vita skåpsluckor och mörk bänkskiva med ett modernt kakel ovantill i ljusare karaktär. Köket är utrustat med induktionshäll, inbyggnadsugn, rostfri kombinerad kyl/frys, spisfläkt, diskmaskin samt inbyggd mikro. Här finns de egenskaper som behövs för att kunna briljera med en och annan paradrätt, resten ligger på dig som kock!

Visa mer

Hall

Inbjudande och välkomnande hall, här möts du direkt av det fina ljusinsläppet från vardagsrummets fönster. Direkt till höger finns en mycket uppskattad klädkammare samt utrymme för hatthylla med avhängningsmöjligheter. I den inre hallen finns även gott om förvaring via garderobsvägg.

Visa mer

Sovalkov

Väl tilltagen sovalkov med plats för dubbelsäng samt sängmöbel.

Visa mer

Badrum

Stort badrum med helkaklade väggar i vitt och grå klinker på golv. Badrummet inrymmer duschhörna, wc, handfat med tilltagen kommod och kombinerad tork- och tvättmaskin samt handdustork. För extra komfort har du dessutom golvvärme.

Visa mer

Bostadsinfo

TV/BREDBAND
Lägenheterna är utrustade med en media central för tele, data och digital-TV. Uttag för telefon, data och digital-TV finns i samtliga boningsrum och kök. Föreningen har avtal och är ansluten till Sundbybergs Stadsnät. Ett basutbud av tv-kanaler ingår i månadsavgiften.

EL
Fastigheten förses med en gemensam mätare för den totala elenergiförbrukningen. Det innebär att bostadsföreningen kan teckna ett avtal med en nätägare och elleverantör för samtliga lägenheter. Samtliga lägenheter förses med individuella mätare för el. Bostadsföreningen fakturerar sedan vidare till respektive bostadsinnehavare för dennes elförbrukning via avgiftsavi.

PARKERING
Parkering inom kvarteret sker i första hand under garaget som nås med hiss från Hus D samt trapphus A1, A2 och A3 i Hus A. Här finns 72 p-platser. Ett antal p-platser är även förberedda som laddningsplats för elbil. Garagenedfart sker från Stallgatan. Runt kvarteret finns allmänna parkeringsplatser på gatorna.

FÖRRÅD
Varje lägenhet har ett lägenhetsförråd placerat i källaren, trapphus alternativt på den privata uteplatsen. Radhus och en del av lägenheterna har även ett förråd/klädkammare inomhus. Till denna lägenhet hör ett källarförråd om ca 3 kvm.

VATTEN OCH AVLOPP
Fastigheten är ansluten till kommunens vatten och avloppssystem. Kallvatten ingår i månadsavgiften. Varmvatten faktureras av bostadsrättsföreningen. Samtliga lägenheter förses med individuella mätare för varmvatten. Föreningen fakturerar sedan vidare till respektive bostadsinnehavare för dennes varmvattenförbrukning via avgiftsavi.

Visa mer

Ursvik

Ursvik ligger vid Järvafältet som är en del av Järvakilen, den längsta gröna kilen i Stockholmsområdet. Därför är det inte konstigt att Ursvik kallas för stadens gröna hörn. En av Ursviks alla fördelar är läget. Främst med tanke på närheten till Sundbybergs Centrum och Stockholm men även på grund av placeringen mellan E18 och E4:an. Arlanda når du på ungefär 20 min med bil. Området är under fortsatt expansion men redan idag finns många förskolor och skolor, kommunala såväl som privata. Flera är även planerade. I takt med expansionen av området planeras även för ett brett utbud av restauranger, caféer och butiker. Kring torget planeras det även att finnas ett bra utbud av kommunal service i form av bibliotek, barnvårdcentral och vårdcentral.

Idag finns goda kommunikationer som kommer att bli bättre i takt med att området Ursvik byggs ut i sin helhet. Idag går buss 504 från Ursvik till T-bana Hallonbergen, Rissne och till Sundbybergs station. På E18-Enköpingsvägen går buss 540 till Bergshamra/Universitetet (T-bana rödlinje) och Ulriksdal (pendeltåg). Buss 157 går till Danderyds sjukhus på ca 15 minuter. Tvärbanan är planerad att i framtiden ha två hållplatser i Ursvik. Från Ursvik är det lätt att ta sig till både shopping och arbetsplatser i Kista, Barkarby, Arlanda och Stockholms innerstad. För mer info www.sl.se.

Ursviks motionsgård och Igelbäckens naturreservat ger dig stora möjligheter att utöva motionspass sommar- som vintertid. Reservatet skapar goda förutsättningar för naturupplevelser och friluftsliv i storstadens absoluta närhet. Det ska också skydda och bevara Igelbäcken som ett levande vattendrag. Det finns löp- och skidspår, knattespår, grillplatser och en motionsgård. Det finns även en allaktivitetspark med lekplats och fotbollsplaner m.m.

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

Ursvik ligger vid Järvafältet som är en del av Järvakilen, den längsta gröna kilen i Stockholmsområdet. Därför är det inte konstigt att Ursvik kallas för stadens gröna hörn. En av Ursviks alla fördelar är läget. Främst med tanke på närheten till Sundbybergs Centrum och Stockholm men även på grund av placeringen mellan E18 och E4:an. Arlanda når du på ungefär 20 min med bil. Området är under fortsatt expansion men redan idag finns många förskolor och skolor, kommunala såväl som privata. Flera är även planerade. I takt med expansionen av området planeras även för ett brett utbud av restauranger, caféer och butiker. Kring torget planeras det även att finnas ett bra utbud av kommunal service i form av bibliotek, barnavårdcentral och vårdcentral.

För mycket mer information om området och de kommande planerna, vänligen besök www.ursvik.se

Kommunikation

Idag finns goda kommunikationer som kommer att bli bättre i takt med att området Ursvik byggs ut i sin helhet. Idag går buss 504 från Ursvik till T-bana Hallonbergen, Rissne och till Sundbybergs station. På E18-Enköpingsvägen går buss 540 till Bergshamra/Universitetet (T-bana rödlinje) och Ulriksdal (pendeltåg). Buss 157 går till Danderyds sjukhus på ca 15 minuter. Tvärbanan är planerad att i framtiden ha två hålplatser i Ursvik. Från Ursvik är det lätt att ta sig till både shopping och arbetsplatser i Kista, Barkarby, Arlanda och Stockholms innerstad. För mer info www.sl.se.

Övrigt

Ursviks motionsgård och Igelbäckens naturreservat ger dig stora möjligheter att utöva motionspass sommar- som vintertid. Reservatet skapar goda förutsättningar för naturupplevelser och friluftsliv i storstadens absoluta närhet. Det ska också skydda och bevara Igelbäcken som ett levande vattendrag. Det finns löp- och skidspår, knattespår, grillplatser och en motionsgård. Det finns även en allaktivitetspark med lekplats och fotbollsplaner m.m.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.