Centrala Sundbyberg

Kyrkogatan 2

Välplanerad 3:a med balkong i rakt söderläge med underbar vy!

Välplanerad 3:a med balkong i rakt söderläge med underbar vy!

Renoveringschans med fantastisk utsikt över Sundbybergs takåsar från balkongen i rakt söderläge! På ett av Sundbybergs bästa lägen ligger denna 3:a med 100 m till tunnelbanan! En rymlig lägenhet med underbara fönsterpartier som skänker rikligt med ljus, sociala ytor samt en tilltagen balkong med fantastisk utsikt i bästa solläge! På balkongen kan du njuta av solen från tidig förmiddag till solnedgång i skyddat läge. Bostaden ligger med närhet till kommunikationer, närservice, idrottsanläggningar samt underbar natur runt Lötsjön samt Råstasjön!

Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 71 kvm
  • Antal rum: 3 rum
  • Våning: 2 av 3
  • Avgift: 3 500 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV
  • Förening: Brf Stenkvista 8
  • Byggnadsår: 1944
  • Område: Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Emelie Zazzi

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Kyrkogatan 2

Balkong

En helt fantastisk balkong där du kan njuta av solen från tidig förmiddag tills solnedgång! Här har du en underbar vy över Sundbybergs takåsar i ett insynsskyddat läge. Balkongen rymmer möblering och blomster!

Visa mer

Vardagsrum

Ljust och rymligt vardagsrum med fantastiska fönsterpartier som skänker mycket ljus till rummet, även den väl tilltagna takhöjden bidrar till härligt ljusflöde. . Gott om utrymme för soffgrupp, tv-möbel och förvaring. Utgång till den underbara balkongen. Målade väggar och originalparkett.

Visa mer

Kök

Ljust kök med gott om förvaring samt arbetsytor. Utrymme för matplats.

Visa mer

Hall

Välkomnande hall med gott om utrymme för förvaring och avhängning. Redan här slås man av bostadens ljusinsläpp och sociala planlösning!

Visa mer

Sovrum 1

Sovrum med plats för dubbelsäng samt sängbord. Utrymme för förvaringsmöbler. Underbar vy från fönstret över grönska.

Visa mer

Sovrum 2

Även detta sovrum rymmer dubbelsäng, sängbord samt förvaringsmöbler. Härligt fönsterparti i vinkel med vy över grönska samt kyrkan!

Visa mer

Badrum

Helkaklat badrum med dusch, WC, handfat samt handdukstork.

Visa mer

Bostadsinfo

FÖRRÅD
Till bostaden hör nyttjanderätten till vindsförråd samt mindre källarförråd.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Cykelrum och barnvagnsrum finns i källaren.
I källaren finns tvättstuga med nya maskiner och torkskåp.

Bastu
I föreningen finns en fräsch bastu med dusch i källaren. Fri att använda utan kostnad.

Föreningslokalen Bakfickan
En trevlig lokal finns i huset för föreningens medlemmar att nyttja. Snyggt inrett med ljusmålade väggar och furugolv. Trevlig bardisk och sittgrupper.
Perfekt plats om man ska ha större tillställning eller har övernattande gäster.

Grillplats
En trevlig grillplats finns för föreninges medlemmar. Här dukas det upp med stolar och bord under årets varma månader.

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

LÄGE I STADSDELEN
För dig som gillar känslan av stad och puls! Sundbyberg är en liten stad i storstaden och här finns allt ni behöver inom ett bekvämt räckhåll, som en mångfald av butiker av alla dess slag, mysiga caféer och konditorier samt omtyckta och välbesökta restauranger. Flera alternativ finns när det gäller mataffärer, och för dig som pendlar erbjuds här suveränt goda kommunikationer.

LÖTSJÖN
Nära bostaden finner ni Lötsjön och Råstasjön med dess grönområden och suveräna motionsslingor. Här finns dessutom Gröna Stugan café och restaurang, som under sommaren är ett populärt utflyktsmål.

TORNPARKEN/MARABOUPARKEN
Tornparken är en populär park som ligger lättillgänglig mitt i centrala Sundbyberg. Med dess höga läge ges en härlig vy över takåsar och man kan med fördel njuta av en fantastisk solnedgång. Tornparken har rustats upp med lekplatser, parkbänkar etc. Numera kan man också kunna njuta av god mat i mysiga restaurangen Delibruket som slagit upp portarna i det gamla vattentornet.

Marabouparken som är en prisbelönad park är även det ett mysigt tillhåll i närheten för promenader och picknick. Parken skapades under åren 1937 och 1955 och har både spatiösa gräsytor, barnbad och en betydande samling modern skulptur.

Kommunikation

KOMMUNIKATION
Sundbyberg är en av landets mest kommunikationstäta kommuner; två tunnelbanelinjer med fem stationer, pendeltåg, fjärrtåg och ett antal busslinjer gör att tidsavståndet till city varierar mellan 10 och 20 minuter. Dessutom invigdes tvärbanan i oktober 2013 med hållplats på Landsvägen. Den kopplar ihop Alvik och Solna station där nya nationalarenan ligger. Pendeltåget tar dig till Odenplan på 5 minuter!

Parkering

PARKERING
Generellt i Sundbyberg gäller boendeparkering. Avgift för detta är 600 kr /mån. Se mer på www.sundbyberg.se. Vissa föreningar kan även ha egna parkeringsplatser, se vidare under objektet.

Övrigt

MOTION
Förutom motionsslingorna runt Lötsjön och Ursvik erbjuder staden även en bred flora av simhall, ishall, curling, idrottsanläggningar och sporthallar.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.