Bällstaån

Ågatan 14

Perfekt 3:a i insynsskyddat läge med fantastisk utsikt över Bällstaån!

SÅLD

Perfekt 3:a i insynsskyddat läge med fantastisk utsikt över Bällstaån!

Nu finns möjligheten att förvärva en fantastisk bostad i bästa läge på attraktiva Ågatan med utsikt över Bällstaån. Tack vare stora fönsterpartier, ett fritt läge samt väldisponerade ytor skapas en miljö att leva och trivas i! Det insynsskyddade läget och placeringen i huset ger en otrolig utsikt som måste upplevas på plats. Inte nog med att du kan njuta av utsikten, här kan du dessutom njuta av utsikten helt ostört. Vidare genomsyras lägenheten av ljus och social atmosfär med tilltagna ytor. Bostaden har en inglasad balkong i sydvästligt läge med sol från morgon till nedgång. Varmt välkommen till Ågatan 14!

Direkt utanför entrédörren kommer man ut till Bällstaån och de mysiga bryggorna med småbåtarna. Lägenheten är belägen vid en lugn återvändsgata utan störande trafik men samtidigt oerhört centralt. Mycket nära butiker, service och restauranger i Sundbybergs centrum och även kommunikationer. Längs promenadstråken kring Bällstaån kan man promenera hela vägen via Huvudsta havsbad in till Karlberg och Kungsholmen.

Kontakta ansvarig mäklare Olivier Hoho 076-000 11 18 för mer information!

Visa mer
Slutpris

6 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.