Centrala Sundbyberg

Fredsgatan 12B

Premiumtvåa högst upp i huset med balkong i magiskt västläge!

SÅLD

Premiumtvåa högst upp i huset med balkong i magiskt västläge!

Fin 2:a högst upp i huset på eftertraktad adress och med centralt toppläge! Utmed Sundbybergs fina paradgata finner vi denna charmiga lägenhet som innefattar ett modernt kök i fint snitt med plats för matgrupp, väldisponerat vardagsrum, helkaklat badrum med kombimaskin, väl tilltaget sovrum och med en balkong i högt och fritt västläge!

Lägenheten ligger attraktivt i Sundbyberg och runt hörnet finns all möjlig service som trevliga restauranger, ett myller av caféer, matbutiker samt ett stort utbud av butiker. Från Fredsgatan når du närmast Duvbo T-bana (ca 150 meter från dörren) som tar dig in till Stockholm på 12 min. Med gångavstånd till Sundbybergs centrum har du även tillgång till kommunikationer som pendeltåg, tvärbana och fjärrtåg. För motion finns Sundbybergs renoverade simhall samt tennisbanor precis utanför huset. Underbara Lötsjön och Golfängarna ligger dessutom en kortare promenad bort.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Marcus Nilsson 070-849 46 50 för mer information!

Visa mer
Slutpris

3 575 000 kr

Ansvarig mäklare

Marcus Nilsson

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.