Centrala Sundbyberg

Furuvägen 26

Fantastisk 4:a med stor balkong i västligt läge och parkeringsplats!

Till salu

Fantastisk 4:a med stor balkong i västligt läge och parkeringsplats!

Varmt välkommen till Furuvägen 26! En fantastisk 4:a på eftertraktad adress som karakteriseras av ljusa och öppna ytor i genomgående fint skick. Bostadens trevliga hörnläge, den genomgående planlösning och flertalet större fönsterpartier gör att lägenheten upplevs otroligt ljus och luftig. Den optimala planlösningen är fördelad på tre bra sovrum, kök med matplats, vardagsrum samt väl tilltaget badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Lägg därtill att man har en enorm balkong i västläge med grönskan som granne och kvällssolen som faller in. Här finns även möjlighet till parkeringsplats! Trivsamt område med närhet till all tänkbar kommunikation, service samt grönområden. Välskött Brf god ekonomi.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Olivier Hoho 076-000 11 18 för mer information!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 90.5 kvm
  • Antal rum: 4 rum
  • Våning: 1 av 3, hiss finns, Från markplan.
  • Avgift: 4 745 kr Ink. Värme, Kallvatten
  • Förening: Brf Furan
  • Byggnadsår: 2008
  • Område: Centrala Sundbyberg, Sundbyberg
Utgångspris

6 195 000 kr

Visningar

17 Okt 11:30 - 11:45
Välkommen på söndagsvisning!
17 Okt 11:45 - 12:00
Välkommen på söndagsvisning!
17 Okt 12:00 - 13:00
Välkommen på söndagsvisning!
18 Okt 18:00 - 18:30
Välkommen på visning!
Ansvarig mäklare

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Furuvägen 26

Balkong

Välkommen till bostadens riktiga pärla, balkongen! Väl tilltagen i västläge med en storlek som heter duga. Här har ni vyer över lummigt skogsparti vilket skapar en härlig oas som tillsammans med eftermiddags- och kvällssol skapar en atmosfär att trivas i. Med praktisk placering invid köket så är den perfekt för middagsbjudningar. Inrymmer stort matbord och grill samt loungegrupp med tillhörande möbler.

Visa mer

Vardagsrum

Stort och välplanerat vardagsrum. Stora fönsterpartier skapar ett fantastisk flöde av ljus och ger en härlig känsla av rymd. Flertalet möbleringsalternativ finns. På golvet ligger ett parkettgolv i ek och väggarna är målade i beige kulör.

Visa mer

Kök

Stilfullt och praktiskt kök i bra storlek som med enkelhet inrymmer ett matbord för större sällskap. Här matchas skåpsfronter i vit kulör med en grå bänkskiva och grå mosaik som stänkskydd. Gott om förvaring via flertalet över- och underskåp samt bra arbetsytor tack vare köksön. Den maskinella utrustningen består av fullstor kyl & frys, integrerad ugn och mikro i bra arbetshöjd, induktionshäll, fläkt, diskho samt en integrerad fullstor diskmaskin. Ett stort fönsterparti som vetter mot balkongen förser rummet med ett bra ljusinsläpp. På golvet samma fina ekparkett som i övriga bostaden och väggarna är målade i beige kulör.

Visa mer

Badrum

Otroligt stort och trivsamt helkaklat badrum med iögonfallande och fina materialval. Här har man gott om förvaringsutrymmen samt en praktisk arbetsbänk i massivt trä ovan tvättmaskin och torktumlare. I badrummet har du fördelen att ha både hörnbadkar och stor duschhörna, handdukstork, handfat med spegel ovanför samt golvvärme. Här matchas elegant ett klinkergolv i grått med stora kakelplattor i både vitt och mörkare grå nyans.

Visa mer

Sovrum 1

Bostadens största sovrum har utrymme för dubbelsäng och tillhörande sängmöbler. Här har man även plats för både byrå eller kontorsdel om så önskas. Förvaringsmöjligheter genom en garderobsvägg, tack vare rummets rymlighet finns även möjligheten att kunna skapa en platsbebyggd lösning. Fönster i två väderstreck gör rummet väldigt ljust och trevligt. Fint parkettgolv och målad fondvägg i beige kulör.

Visa mer

Sovrum 2 & 3

Två rymliga sovrum med fantastiska fönsterpartier som skapar en härlig känsla. Används idag för det ursprungliga syftet men fungerar även bra som kontor eller gästrum. Här finns gott om plats för både garderober och skrivbordslösningar men även en större säng om så önskas. Parkettgolv och målade väggar i vit/ grå kulör.

Visa mer

WC

För komfort finns dessutom en extra WC till bostaden. Helkaklat med stilrent handfat och i anslutning till de sociala ytor samt sovrum 3.

Visa mer

Entré/Hall

Välkomnande entré varifrån man möts av fint ljusinsläpp rakt framifrån från balkongdörren. Hallen erbjuder avhängningsmöjligheter samt plats för mindre byrå och ev även barnvagn om det är aktuellt. Innanför säkerhetsdörren ligger ett praktiskt klinkergolv som stilrent övergår till ett enhetligt parkettgolv som breder sig vidare till resterande rum. Målade väggar i vitt. Hallen erbjuder även en praktisk garderobslösning.

Visa mer

Exteriör

Stilfull byggnad från 2008. Huset har ej genomgått några renoveringar och har heller inga inplanerade renoveringar.

Visa mer

Bostadsinfo

PARKERING
Det finns 22 P-platser i föreningen med el-stolpe för motorvärmare. 1 parkeringsplats finns att tillgå / lägenhet. Kostnad 400 kr/mån.

AVGIFTSFRI MÅNAD
Med anledning av den goda ekonomin i föreningen har man under 2019 & 2020 haft en avgiftsfri månad!

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett förråd beläget på entréplan om ca 6m².

KABEL-TV OCH INTERNET
Via Sundbybergs Stadsnät, för mer info se: http://www.sundbybergsstadsnat.se/index.php

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Cykelförråd, barnvagnsrum finns på entréplan.

Visa mer

Sundbyberg

För dig som gillar känslan av stad och puls! Sundbyberg är en liten stad i storstaden och här finns allt ni behöver inom ett bekvämt räckhåll, som en mångfald av butiker av alla dess slag, mysiga caféer och konditorier samt omtyckta och välbesökta restauranger. Flera alternativ finns när det gäller mataffärer, och för dig som pendlar erbjuds här suveränt goda kommunikationer.

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

LÄGE I STADSDELEN
För dig som gillar känslan av stad och puls! Sundbyberg är en liten stad i storstaden och här finns allt ni behöver inom ett bekvämt räckhåll, som en mångfald av butiker av alla dess slag, mysiga caféer och konditorier samt omtyckta och välbesökta restauranger. Flera alternativ finns när det gäller mataffärer, och för dig som pendlar erbjuds här suveränt goda kommunikationer.

LÖTSJÖN
Nära bostaden finner ni Lötsjön och Råstasjön med dess grönområden och suveräna motionsslingor. Här finns dessutom Gröna Stugan café och restaurang, som under sommaren är ett populärt utflyktsmål.

TORNPARKEN/MARABOUPARKEN
Tornparken är en populär park som ligger lättillgänglig mitt i centrala Sundbyberg. Med dess höga läge ges en härlig vy över takåsar och man kan med fördel njuta av en fantastisk solnedgång. Tornparken har rustats upp med lekplatser, parkbänkar etc. Numera kan man också kunna njuta av god mat i mysiga restaurangen Delibruket som slagit upp portarna i det gamla vattentornet.

Marabouparken som är en prisbelönad park är även det ett mysigt tillhåll i närheten för promenader och picknick. Parken skapades under åren 1937 och 1955 och har både spatiösa gräsytor, barnbad och en betydande samling modern skulptur.

Kommunikation

KOMMUNIKATION
Sundbyberg är en av landets mest kommunikationstäta kommuner; två tunnelbanelinjer med fem stationer, pendeltåg, fjärrtåg och ett antal busslinjer gör att tidsavståndet till city varierar mellan 10 och 20 minuter. Dessutom invigdes tvärbanan i oktober 2013 med hållplats på Landsvägen. Den kopplar ihop Alvik och Solna station där nya nationalarenan ligger. Pendeltåget tar dig till Odenplan på 5 minuter!

Parkering

PARKERING
1 parkeringsplats finns att tillgå / lägenhet. Kostnad 400 kr/mån.

Generellt i Sundbyberg gäller boendeparkering. Avgift för detta är 600 kr /mån. Se mer på www.sundbyberg.se. Vissa föreningar kan även ha egna parkeringsplatser, se vidare under objektet.

Övrigt

MOTION
Förutom motionsslingorna runt Lötsjön och Ursvik erbjuder staden även en bred flora av simhall, ishall, curling, idrottsanläggningar och sporthallar.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.