Lilla Alby

Trädgårdsgatan 23, 5 tr

Välplanerad 2:a högt upp i huset med renoveringsbehov!

SÅLD

Välplanerad 2:a högt upp i huset med renoveringsbehov!

Nu säljer Brf Sjöboden en av sina hyresrätter! Här erbjuds en chans att skapa ett mycket välplanerat boende med optimalt läge i Sundbyberg. Bostaden är i renoveringsbehov men med ett helkaklat och stambytt badrum. Stora möjligheter finns att skapa en optimal 2:a med allt man kan önska. Rymligt sovrum, god förvaring, tilltaget kök och ett luftigt vardagsrum med brett fönsterparti ut till bostadens balkong. Till detta bör tilläggas fina detaljer som tilltagen takhöjd, vackert originalgolv samt fönster mot insynsskyddat läge. Möjligheten finns att ta ned väggen mellan kök och vardagsrum och skapa sig ett riktigt drömboende. Stabil förening. Möjlighet till snabb inflytt!

Endast minuters promenad från allt som Sundbybergs stadskärna erbjuder såsom affärer, närservice, restauranger och alla tänkbara kommunikationsmöjligheter. Några minuter bort finns Bällstaån och dess vackra strandpromenad. Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

3 400 000 kr

Ansvarig mäklare

Josephine Kvist

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.