Centrala Sundbyberg

Sturegatan 43

Fantastisk enrummare i hjärtat av Sundbyberg!

SÅLD

Fantastisk enrummare i hjärtat av Sundbyberg!

Varmt välkommen till denna fantastiska enrummare i hjärtat av centrala Sundbyberg! Här bor du i en lättmöblerad lägenhet med ytor fördelade på ett ljust allrum, stilrent kök och ett fräscht badrum. Goda förvaringsmöjligheter via garderober samt tillgång till externt förråd. Den välplanerade planlösningen och stora fina fönsterpartier skapar en ljus och luftig känsla. Detta i kombination med fiskbensparkett och väl tilltagen takhöjd gör dig inte besviken!
I föreningen finns en trevlig gemensam terrass och på gården finns mysiga ytor i grönskan för lata dagar i solen. Härligt trädäck med stora sittgrupper och grillmöjligheter.

Lägenhetens centrala läge erbjuder närhet till såväl goda kommunikationer som till restauranger, butiker och caféer. Bara runt husknuten ligger Sundbybergs centrum med populära Signalfabriken och Sturegatan med gott om shopping, mysiga restauranger och träningsanläggningar. Här nås dessutom alla kommunikationer du kan tänka dig; tunnelbana, tvärbana, pendeltåg och bussar. Med tunnelbanan från Sundbybergs station nås Stockholm city på endast ca 11 minuter och pendeln tar dig till Odenplan på 5 min.

Kontakta ansvarig mäklare Olivier Hoho 076-000 11 18 för mer information!

Visa mer
Slutpris

2 100 000 kr

Ansvarig mäklare

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.