Centrala Sundbyberg

Rosengatan 3A

Perfekt 1:a i centralt läge!

SÅLD

Perfekt 1:a i centralt läge!

Välplanerad 1:a i perfekt läge! Här får man en välplanerad och ljus lägenhet med bästa läget i Sundbyberg. Vidare så har man ett charmigt kök med bra förvaring och utrymme för mindre matplats, kaklat och stambytt badrum och ett gediget allrum med plats för soffarrangemang, större säng (i dagsläget finns ett sängskåp monterat som medföljer), TV-möbler, soffbord och annat som så önskas. Lägenhetens fönster vetter mot lummig innergård vilket ger en härlig känsla samt ingen insyn!

Med bra avgift i stabil förening där hushålls-el ingår i avgiften bor man här på en populär adress med närhet till alla möjliga kommunikationer, såsom t-bana, pendeltåg, bussar/flygbussar och tvärbana. I närheten finns flertalet gym, matbutiker, restauranger, trevliga parker och sjöar såsom Lötsjön och Råstasjön.

Det extremt bra läget som bostaden erbjuder gör att man enkelt kan ta del utav allt som Sundbyberg, Solna och centrala Stockholm kan erbjuda.

Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Visa mer
Slutpris

2 500 000 kr

Ansvarig mäklare

Emelie Zazzi

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.