Brotorp

Brotorps Allé 4

Underbar 5:a med radhuskänsla!

SÅLD

Underbar 5:a med radhuskänsla!

ACCEPTERAT PRIS! Varmt välkomna till Brotorps Allé 4! En fantastisk 5:a i markplan, belägen i mysiga och familjevänliga området Brotorp/ Järvastaden.

Direkt från bostadens vardagsrum tar vi oss vidare till uteplatsen, en härlig plats för familj och vänner att trivas på med grillmöjligheter och ytor att förse med diverse möblemang. Uteplatsen är inbäddad med fint buskage och har direkt anslutning till gräsmatta via egen gång.

Lägenheten präglas av öppna sociala ytor, en stor uteplats och stilren design. Ljusa väggar i kombination med stora fönsterpartier och generösa ytor skapar en härlig atmosfär. Lägenheten har fyra rymliga sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning, två badrum varav ett med badkar och ett med dusch, stor klädkammare samt platsbebyggda garderober i hallen. Interiört finner ni ett vackert golv i ekparkett, moderna tillval i både kök och badrum ger lägenheten en lyxig känsla.

I Brotorp bor du nära allt såsom kommunikationer, skolor, förskolor, service och grönområden. Det är dags för hela familjen att längta hem!

Faller detta hem er i smaken? Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Olivier Hoho 076-000 11 18 för mer information.

Visa mer
Slutpris

6 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.