Stora Ursvik

Oxenstiernas allé 23

Optimalt planerad 3:a med stilrena materialval & trivsam uteplats!

SÅLD

Optimalt planerad 3:a med stilrena materialval & trivsam uteplats!

Varmt välkommen till Oxenstiernas Allé 23! Här möts du av en lägenhet med charm, optimal planlösning och fina materialval. Bostaden är fördelad på 3 rum, varav två sovrum och ett härligt vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Dessutom finns samtliga egenskaper för att kunna njuta av ett hem som präglas av likaväl kvalité som komfort. Tar vi oss vidare mot uteplatsen erbjuds eftermiddags- och kvällssol, här finns även möjlighet att grilla! Något som uppskattats väldigt mycket är den direkta kontakten till innergården som möjliggjort för barnen att kunna springa ut och leka! Utanför porten finns även busshållsplasten och kommande två år kommer även tvärbanan att stanna en gata bort från bostaden! För er som har bil finns hiss direkt ner till garaget.

Låter detta som ett boende för dig? --> Kontakta ansvarig mäklare Olivier Hoho 076-000 11 18 för mer information samt bokning av visning!

Visa mer
Slutpris

2 800 000 kr

Ansvarig mäklare

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.