Landsvägen 51 Centrala Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Landsvägen 51

Unik sekelskifteslägenhet med LÅG avgift I hjärtat av Sundbyberg!

BUDGIVNING PÅGÅR

Unik sekelskifteslägenhet med LÅG avgift I hjärtat av Sundbyberg!

Unik sekelskiftespärla i hjärtat av Sundbyberg med en oslagbar charm och vackra nischer!

Varmt välkommen till Landsvägen 51! En drömlik lägenhet från år 1912 med en stor balkong i söderläge mot föreningens innergård. Utgången till balkong har dessutom franska dörrar som går att öppna upp för att skapa ett fantastiskt ljusinsläpp. Lägenheten karaktäriseras av bevarade originaldetaljer såsom furutiljor, djupa fönsternischer och generös takhöjd om ca 3m. Flexibel planlösning med möjlighet att skapa en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt bygga ett extra sovrum eller klädkammare. Anrik och solid förening med mycket låga avgifter. Föreningen har parkeringsplatser för endast 250 kr/mån men även närhet till allt som kan tänkas. Till exempel är samtliga kommunikationer endast 1 min bort, matbutiker utanför porten och gym i byggnaden mitt emot. Via pendeltåget kan du ta dig in till T-centralen på knappa 7 minuter.

Välkommen till en drömlägenhet i högsta rang med alla rätt!

Visa mer

SNABBFAKTA

 • Pris: 4 895 000 kr
 • Boarea: 70 kvm föreningens information
 • Antal rum: 2 rum
 • Våning: 2 av 4
 • Avgift: 1 525 kr inkl värme, VA och Kabel-TV (basutbud)
 • Förening: Bostadsföreningen Robertshill UPA
 • Byggnadsår: 1912-1914
 • Område: Centrala Sundbyberg, Sundbyberg
budid-logotyp
Högsta BUD

5 200 000 kr

På webbplatsen redovisas normalt alla inkomna bud. Undantagsvis kan det förekomma att säljaren beslutar att ett visst bud inte ska redovisas på webbplatsen. Du kan alltid vända dig till mäklaren för att få information om samtliga bud. Samtliga bud noteras också i den budgivningslista som mäklaren enligt lag ska upprätta och överlämna till köpare och säljare.

Visa mer

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Landsvägen 51

 • Sekelskiftesdröm
 • En av Sundbybergs lägsta avgifter
 • Totalrenoverad 2015 till 2019
 • Stor balkong i söderläge
 • Helt utan insyn
 • Fungerande och charmig kamin
 • Centralt läge
 • Förråd på både vind och entréplan

Hall

Redan i hallen slås man av bostadens generösa takhöjd på ca 3 meter. Bevarade furutiljor som vidare breder ut sig i kök. Från hallen nås wc:n och duschrum. Hallen öppnar upp mot kök, sovrum och vardagsrum. Varsamt renoverade ytskikt och nyslipade golv.

Visa mer

Vardagsrum

Rymligt vardagsrum med fiskbensparkett och bredspacklade och målade väggar. Plats för soffa med tillhörande möblemang och matgrupp för minst sex personer. Stora och insynsskyddade fönsterpartier för ljusinsläpp samt utgång till balkong. Vid matplatsen finns ett charmigt fönsterparti med spröjs mot sovrummet. Möjlighet finns att bygga ett extra rum/klädkammare och disponera som ett sovrum (se alternativ planritning). Äkta sekelskifteskänsla tack vare höga golvsocklar, taklister och takrosett. Från vardagsrummet nås en inbyggd garderob.

Visa mer

Balkong

Via dubbeldörrar nås den härliga balkongen i söderläge. Balkongen vetter i ett ogenerat läge mot innergård. Balknogen är utrustad med trätrall.

Visa mer

Kök

Nyrenoverat och påkostat kök från 2019 med smakfulla materialval. Gråa köksluckor med vitt kakel ovan bänkskivan i grön marmor. Köket är utrustat med induktionshäll, varmluftsugn, kolfilterfläkt, integrerad diskmaskin samt separat kyl och frys. Plats för matbord för ca fyra personer. Samma charmiga furugolv som i hallen samt bredspacklade och målade väggar. Möjlighet att ta bort vägg mot närliggande rum för att skapa en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

Visa mer

Sovrum

Charmigt sovrum med en fungerande kamin. Stort fönsterparti för ljusinsläpp. Stor garderobsvägg med skjutdörrar som erbjuder generösa förvaringsutrymmen. Charmigt och nyslipat fiskbensparkettgolv och bredspacklade och målade väggar. Sovrummet rymmer enkelt en större dubbelsäng samt övrig möblering.

Visa mer

Wc/Dusch

Separat wc och dusch som renoverade 2015 i samband med föreningens stambyte. Duschrum med påkostade och smakfulla materialval med snygg blandare och takdusch i mässing. Duschrummet är utrustad med golvvärme och nya kombinationstvätt från 2022 med en bänkskiva ovan.

Separat wc med klinkergolv, vitmålade väggar samt handfat med spegel ovan.

Visa mer

Sundbyberg

För dig som gillar känslan av stad och puls! Sundbyberg är en liten stad i storstaden och här finns allt ni behöver inom ett bekvämt räckhåll, som en mångfald av butiker av alla dess slag, mysiga caféer och konditorier samt omtyckta och välbesökta restauranger. Flera alternativ finns när det gäller mataffärer, och för dig som pendlar erbjuds här suveränt goda kommunikationer genom tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana, bussar samt flygbussar till både Arlanda och Bromma flygplats. Med pendel tar du dig in till Stockholm City (Odenplan) på 4 min. Genom tvärbanan åker man till Solna Business Park, Solna C och Nordens största shopping galleria Mall of Scandinavia. För den hurtige nås även M.O.S genom en trevlig promenad förbi Råstasjön. Fjärrtågen tar dig smidigt till Enköping, Västerås eller varför inte Göteborg. Nära bostaden finner ni Lötsjön och Råstasjön med dess grönområden och suveräna motionsslingor. Här finns dessutom Gröna Stugan café och restaurang, som under sommaren är ett populärt utflyktsmål. Även Tornparken nås på kort gångavstånd. Tornparken är en populär park som ligger lättillgänglig mitt i centrala Sundbyberg. Med dess höga läge ges en härlig vy över takåsar och man kan med fördel njuta av en fantastisk solnedgång. Tornparken har rustats upp med lekplatser, parkbänkar etc. Numera kan man också njuta av god mat i mysiga restaurangen Delibruket som slagit upp portarna i det gamla vattentornet.

Visa mer

Fastighet

Charmig fastighet från 1912.

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Andel i bostadsförening
Månadsavgift
1 525 kr, inkl värme, VA och Kabel-TV (basutbud)
Antal rum
2 rum + Kök
Boarea
70 m² föreningens information
Våning
2 av 4
Andel i förening
6,122449 %

Föreningen

Namn
Bostadsföreningen Robertshill UPA
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsforening
Antal lägenheter
19 lägenheter, 2 lokaler
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Allmänt om föreningen
Bostadsföreningen Robertshill UPA bildades år 1925 och består av 19 lägenheter samt 2 lokaler.

I dagsläget tar föreningen ej ut någon överlåtelse- eller pantsättningsavgift.

Juridisk person accepteras ej som medlem i föreningen.

Föreningen tillåter delat ägandeskap men det skall vara tydligt vem eller vilka som skall vara förenings-medlem.

I dagsläget finns inga planer på att ändra avgiften (2022-03-14)

Denna förening är en bostadsförening varför det är viktigt att läsa igenom föreningens stadgar.
Information om månadsavgiften
inkl värme, VA och Kabel-TV (basutbud)
Tv och Bredband
Grundutbud TV via Comhem ingår i avgiften, samt tillgång till bredband via Comhem & Sundybergs stadsnät.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Tvättstuga, cykeluppställning, lugn bakgård, källarförråd & vindsförråd.
Parkering
Föreningen har 6 st parkeringsplatser, alla uthyrda till medlemmar just nu 3 st i kö .Kostnad 3000kr/år. I övrigt gäller Sundbybergs boendeparkering för 600kr/mån.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
För att se gjorda renoveringar: Se bifogad bilaga

Föreningen har inga planer på större renoveringar i dagsläget.

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
1912-1914
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
Självdrag
Hiss
Nej

Ekonomi

Utgångspris
4 895 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,241%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
3 000 kr/år
Försäkring
800 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
3 800 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
2 personer

Omgivning

Allmänt om området

LÄGE I STADSDELEN
För dig som gillar känslan av stad och puls! Sundbyberg är en liten stad i storstaden och här finns allt ni behöver inom ett bekvämt räckhåll, som en mångfald av butiker av alla dess slag, mysiga caféer och konditorier samt omtyckta och välbesökta restauranger. Flera alternativ finns när det gäller mataffärer, och för dig som pendlar erbjuds här suveränt goda kommunikationer.

LÖTSJÖN
Nära bostaden finner ni Lötsjön och Råstasjön med dess grönområden och suveräna motionsslingor. Här finns dessutom Gröna Stugan café och restaurang, som under sommaren är ett populärt utflyktsmål.

TORNPARKEN/MARABOUPARKEN
Tornparken är en populär park som ligger lättillgänglig mitt i centrala Sundbyberg. Med dess höga läge ges en härlig vy över takåsar och man kan med fördel njuta av en fantastisk solnedgång. Tornparken har rustats upp med lekplatser, parkbänkar etc. Numera kan man också kunna njuta av god mat i mysiga restaurangen Delibruket som slagit upp portarna i det gamla vattentornet.

Marabouparken som är en prisbelönad park är även det ett mysigt tillhåll i närheten för promenader och picknick. Parken skapades under åren 1937 och 1955 och har både spatiösa gräsytor, barnbad och en betydande samling modern skulptur.

Kommunikation

KOMMUNIKATION
Sundbyberg är en av landets mest kommunikationstäta kommuner; två tunnelbanelinjer med fem stationer, pendeltåg, fjärrtåg och ett antal busslinjer gör att tidsavståndet till city varierar mellan 10 och 20 minuter. Dessutom invigdes tvärbanan i oktober 2013 med hållplats på Landsvägen. Den kopplar ihop Alvik och Solna station där nya nationalarenan ligger. Pendeltåget tar dig till Odenplan på 5 minuter!

Parkering

PARKERING
Generellt i Sundbyberg gäller boendeparkering. Avgift för detta är 600 kr /mån. Se mer på www.sundbyberg.se. Vissa föreningar kan även ha egna parkeringsplatser, se vidare under objektet.

Övrigt

MOTION
Förutom motionsslingorna runt Lötsjön och Ursvik erbjuder staden även en bred flora av simhall, ishall, curling, idrottsanläggningar och sporthallar.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.