Centrala Sundbyberg

Mariagatan 10, 4tr

SÅLD

Högt beläget boende i en charmig fastighet från 1930 i hjärtat av Sundbyberg. Tidstypiska detaljer såsom djupa fönsternischer och rymlig takhöjd. Väldisponerad planlösning med helkaklat badrum (förberett för TM), rymligt allrum med flera möbleringsalternativ och möjlighet för balkongbygge, fullutrustat kök med utrymme för matplats samt entré med bra förvaring- och avhängningsmöjligheter. Genomgående fina ytskikt.

Brf Mariahöjden är en stabil förening där man har gjort många av dom stora renoveringarna (Bl.a stambyte & fönsterbyte). Som boende i föreningen har man tillgång till en trivsam innergård som finns på fastighetens baksida, två tvättstugor, cykelrum och barnvagnsrum. Till bostaden hör även nyttjanderätt till ett vindsförråd.

Bostaden är belägen centralt i Sundbyberg med ett optimalt läge med kort promenad till både Tuletorget och stadskärnan, Sturegatan/Landsvägen. Längs Tulegatan finns flera restauranger, Thai House Wok, Piatti och många fler. Där finns även SATS och Waynes coffee. Går man åt andra hållet så når man Sundbybergs stadskärna som erbjuder ett rikligt utbud av shopping, restauranger, caféer, barer, systembolaget, matbutiker osv. Från bostaden når man ICA Maxi i Solna Business park på ca. 5 minuters promenad. Samtliga kommunikationer med buss, tunnelbana, tvärbana, SJ-tåg, flygbussar och pendeltåg nås på nära avstånd. I närheten finns även fina naturområden som Lötsjön, Råstasjön och Marabouparken.

KOMMANDE FÖRSÄLJNING - Kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Visa mer
Slutpris

2 650 000 kr

Ansvarig mäklare

Melanie Smedlund

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.