Centrala Sundbyberg

Ågatan 20, 1tr

Stor tvåa med balkong på fantastiska Ågatan!

SÅLD

Stor tvåa med balkong på fantastiska Ågatan!

Charmig och mycket välplanerad gavel 2:a till salu på attraktiva Ågatan. Bostaden är genomgående inredd med en ljus färgsättning och möjlighet finns här att skapa sitt drömhem. Här erbjuds ett stort vardagsrum, kök som går att öppna upp mot vardagsrum, sovrum med bra ljusinsläpp, goda förvaringsmöjligheter och ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Från den väl tilltagna balkongen har man trevlig utsikt över småbåtarna och Bällstaån som rinner förbi utanför. Balkongen är stor och inrymmer matmöblemang eller loungegrupp.

Lägenheten är belägen vid en lugn återvändsgata utan störande trafik men samtidigt oerhört centralt. Mycket nära butiker, service och restauranger i Sundbybergs centrum och även kommunikationer. Här bor man endast ett par minuters promenad till Signalfabrikens utbud av restauranger, caféer, affärer och all tänkbar service. Längs Bällstaån kan man promenera hela vägen via Huvudsta havsbad in till Karlberg och Kungsholmen.

Kontakta ansvarig mäklare Victor Aghester för mer information.

Visa mer
Slutpris

3 800 000 kr

Ansvarig mäklare

Victor Aghester

Reg. Fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.