Centrala Sundbyberg

Fredsgatan 11

Fantastiskt 3:a på bästa adress med stor balkong!

SÅLD

Fantastiskt 3:a på bästa adress med stor balkong!

Välkommen till Fredsgatan 11! Här bor ni på bästa adress med nära till allt. Bostaden erbjuder alltifrån komfort, god planlösning, praktisk förvaring och sociala ytor att leva och trivas i. Inte nog med det har du en stor balkong i fantastiskt läge med dubbla utgångar. Vidare finns ett stort sovrum med det mesta tänkbara till inredningen samt ett andra sovrum som fungerar perfekt till kontorsutrymme. Helt enkelt en 3:a med allt som önskas, där hemtrevnad står i centrum. Det är dags att längta hem!

Bostaden ligger i ett lugnt område med närhet till restauranger, butiker och kommunikationer. Bara ett stenkast ifrån ligger den trivsamma Tornparken med en stor lekplats och med en restaurang i vattentornet på toppen av berget. Lötsjön, Råstasjön och Golfängarna ligger på promenadavstånd. Tunnelbanestationen Duvbo ligger bara några minuters promenadväg bort. Där avgår tunnelbanan flera gånger i timmen och har en restid om ca 12 minuter in till city. Buss 515 passerar alldeles utanför porten och går till Odenplan samt buss 506 på nära håll som går till Solna. Ni kan också ta tunnelbanan eller tvärbanan från Sundbybergs station. Pendeltåg tar ca 9 min till T-centralen och 5 min till Odenplan. Flera busslinjer avgår vid tunnelbanan och pendeltågsstationen och även flera fjärrtåg.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Visa mer
Slutpris

4 500 000 kr

Ansvarig mäklare

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.