Centrala Sundbyberg

Tulegatan 27A, 3tr

Välplanerade kvm med balkong!

SÅLD

Välplanerade kvm med balkong!

KOMMANDE FÖRSÄLJNING - Välkomna till denna välplanerade bostad! Belägen i vacker fastighet från 1939. Klassisk elegans och många charmiga detaljer som generös takhöjd och breda snickerier. Bostaden är i genomgående fint skick och har allt man kan tänka sig behöva. Den välplanerade planlösningen erbjuder entré med säkerhetsdörr, möblerbar hall med utrymme för både förvaringsmöbel och kontorsdel, renoverat kök, stambytt badrum, separat sovrum med plats för större säng samt ett trevligt vardagsrum med utgång till bostadens balkong. I bostaden finns även två inbyggda garderober som erbjuder bra avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Utöver allt detta ingår även nyttjanderätt till ett separat förråd.

Här är man boende i Brf Hejaren 3 som är en stabil och välmående förening. Här har man gjort dom stora renoveringarna såsom stambyte, fasad, tak, fönsterbyte (2017) och balkongrenovering (2017). I föreningen finns en gemensam tvättstuga, gemensam grillplats, cykelrum och styrelserum. Alldeles utanför porten når man allt man behöver. På kort promenadavstånd finns flertalet kommunikationsmöjligheter, restauranger, service samt Lötsjön med dess trevliga promenadstråk. Detta är en bostad för den som ställer höga krav på sitt boende.

KOMMANDE FÖRSÄLJNING - KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE VID INTRESSE!

Visa mer
Slutpris

2 850 000 kr

Ansvarig mäklare

Melanie Smedlund

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.