Centrala Sundbyberg

Stenbrottsgatan 5, 5tr

Helt insynskyddat läge!

SÅLD

Helt insynskyddat läge!

Välkomna till denna välplanerade 3:a belägen på våning 5 i helt insynsskyddat läge ombäddat av grönska! Tack vare bostadens unika hörnläge får bostaden ett rikligt ljusinsläpp via flertalet fönsterpartier. Här har man rymliga rum och genomgående bra förvaring och avhängningsmöjligheter. Välplanerat och renoverat kök, badrum med bl.a förberett för tvättmaskin, två rymliga sovrum och ett tilltaget vardagsrum med både en fungerande öppen spis samt utgång till bostadens mysiga balkong. Bostaden har genomgående ljusa och fina ytskikt. Till bostaden hör även nyttjanderätt till ett källar- och vindsförråd.

Alldeles utanför porten finns trevliga gräsytor med parkbänkar och lekplats. På kort promenadavstånd finns flertalet kommunikationsmöjligheter, restauranger, service samt närhet till vacker natur längs Lötsjön med fint utegym och Golfängarna.

Stabil förening med god ekonomi. Här är man boende i Brf Fågelhusen som bildades år 2006 och förvärvade fastigheten Kv Trasten 3. Föreningen består av 5 st flerbostadshus innehållande 130 st lägenheter (varav 13st fortsatt är hyresrätter) och 2 st lokaler. I föreningen finns tvättstuga, barnvagnsrum och cykelförråd.

Kontakta ansvarig mäklare Melanie på 0709-392539 vid intresse!

Visa mer
Slutpris

4 775 000 kr

Ansvarig mäklare

Melanie Smedlund

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.