Prästgårdsgatan 2 Centrala Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Prästgårdsgatan 2

EXKLUSIV FYRA I ARKADEN!

Såld

EXKLUSIV FYRA I ARKADEN!

Boende utöver det vanliga! Sammantaget skapar den välplanerade planlösningen, stora fönsterpartier med fönster i flera vädersteck, otroliga läge i området, öppna ytor och de stilfulla materialvalen en unik lägenhet med den rätta känslan. Lägenheten är producerad 2017 med ett fullutrustat kök i anslutning mot vardagsrummet, plats för större matplats och soffmöblemang och annat som kan önskas. Sovrummen ligger fördelaktigt placerade i olika delar av bostaden. Master bedroom kan stoltsera med ingång till en walk-in-closet samt till bostadens största badrum som skapar en hotellkänsla. Bostadens största badrum har bl.a badkar, tvättmaskin och torktumlare. Gemensamt för bostadens två badrum är infälld belysning, duschmöjlighet, infälld takbelysning samt snyggt hexagonformat klinkergolv. Via det rymliga vardagsrummet nås bostadens två balkonger varav den ena är inglasad (loggia) som med fördel kan nyttjas även under dom lite kyligare månaderna. Den andra balkongen som är stor till ytan är även belägen i soligt söderläge! Genomgående vitpigmenterat trägolv i eklamell i bred enstav med reglerbar golvvärme i samtliga rum. Detta är en bostad som karaktäriseras av en genomgående exklusiv känsla som du känner av redan när du kliver in i entrén!

Som boende på Prästgårdsgatan 2 (Arkaden) har du tillgång till en rymlig terrass högst upp i huset med grillmöjligheter och enastående vy över Sundbyberg och grannkommuner. Från lägenheten tar du hissen ner till föreningens inomhusgarage. Flertalet garageplatser har laddstolpe. Från denna port når du även förrådet, övernattningslägenheten, cykelrummet, atéljen och den gemensamma tvättstugan. Utöver allt detta så finns det även flera populära restauranger och fik alldeles utanför entrén (bla. kan man besöka någon av föreningens hyresgäster, populära Café Volta och Hawaii Poké). Från lägenheten har du närhet till matbutiker (bla. ICA Maxi i Business park), promenadstråk, flertalet populära förskolor och endast 400 meter till Sundbyberg station. Detta är verkligen ett svårslaget boende som erbjuder allt du kan önska dig!

Visa mer
Slutpris

7 500 000 kr

Ansvarig mäklare
Josephine Kvist

Josephine Kvist

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.