Prästgårdsgatan 2 Centrala Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Prästgårdsgatan 2

EXKLUSIV FYRA I ARKADEN!

Till salu

EXKLUSIV FYRA I ARKADEN!

Boende utöver det vanliga! Sammantaget skapar den välplanerade planlösningen, stora fönsterpartier med fönster i flera vädersteck, otroliga läge i området, öppna ytor och de stilfulla materialvalen en unik lägenhet med den rätta känslan. Lägenheten är producerad 2017 med ett fullutrustat kök i anslutning mot vardagsrummet, plats för större matplats och soffmöblemang och annat som kan önskas. Sovrummen ligger fördelaktigt placerade i olika delar av bostaden. Master bedroom kan stoltsera med ingång till en walk-in-closet samt till bostadens största badrum som skapar en hotellkänsla. Bostadens största badrum har bl.a badkar, tvättmaskin och torktumlare. Gemensamt för bostadens två badrum är infälld belysning, duschmöjlighet, infälld takbelysning samt snyggt hexagonformat klinkergolv. Via det rymliga vardagsrummet nås bostadens två balkonger varav den ena är inglasad (loggia) som med fördel kan nyttjas även under dom lite kyligare månaderna. Den andra balkongen som är stor till ytan är även belägen i soligt söderläge! Genomgående vitpigmenterat trägolv i eklamell i bred enstav med reglerbar golvvärme i samtliga rum. Detta är en bostad som karaktäriseras av en genomgående exklusiv känsla som du känner av redan när du kliver in i entrén!

Som boende på Prästgårdsgatan 2 (Arkaden) har du tillgång till en rymlig terrass högst upp i huset med grillmöjligheter och enastående vy över Sundbyberg och grannkommuner. Från lägenheten tar du hissen ner till föreningens inomhusgarage. Flertalet garageplatser har laddstolpe. Från denna port når du även förrådet, övernattningslägenheten, cykelrummet, atéljen och den gemensamma tvättstugan. Utöver allt detta så finns det även flera populära restauranger och fik alldeles utanför entrén (bla. kan man besöka någon av föreningens hyresgäster, populära Café Volta och Hawaii Poké). Från lägenheten har du närhet till matbutiker (bla. ICA Maxi i Business park), promenadstråk, flertalet populära förskolor och endast 400 meter till Sundbyberg station. Detta är verkligen ett svårslaget boende som erbjuder allt du kan önska dig!

Visa mer

SNABBFAKTA

 • Utgångspris: 7 195 000 kr
 • Boarea: 96 kvm förvaltarens information
 • Antal rum: 4 rum
 • Våning: 3 av 12, hiss finns
 • Avgift: 3 826 kr Ink. värme, kallvatten, kabel-TV (basutbud) och Internetuppkoppling (82 kr/mån)
 • Förening: Brf Arkaden Sundbyberg
 • Byggnadsår: 2017
 • Område: Centrala Sundbyberg, Sundbyberg
Utgångspris

7 195 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Josephine Kvist

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Prästgårdsgatan 2

 • Låg avgift!
 • Garage i huset
 • Reglerbar golvvärme i samtliga rum
 • Förening med terrass, övernattningslägenhet mm.
 • Påkostade materialval!

VARDAGSRUM

Härligt vardagsrum i hörnläge med stora fönsterpartier som sträcker sig hela vägen till golv och skapar ett fantastiskt ljusinsläpp. Vardagsrummet rymmer enkelt en större sällskapsdel samt ett stort matbord vid köket.

Visa mer

BALKONG

Via vardagsrummet nås bostadens största balkong som inte är bara är stor till ytan utan även är belägen i attraktivt söderläge!

Visa mer

KÖK

Kök i industriell stil med moderna och smakfulla materialval. Generösa arbetsytor och stänkskydd i rostfritt stål som snyggt bryter av med väggskåpen i trä. Köket karaktäriseras av smarta förvaringsläsningar, snygga beslag i garvat läder och en påkostad maskinpark. Köket är utrustat med integrerad kyl och frys, diskmaskin, inbyggd multifunktionsugn integrerad fläkt med belysning samt induktionshäll. Snygg skjutdörr mellan kök och matplats i industriell stil.

Visa mer

HALL

Välkomnade hall med en stilren heltäckningsmatta som övergår till ett vitpigmenterat trägolv i eklamell i bred enstav som breder ut sig i hela lägenheten. Goda avhägningsmöjligheter vid entrén samt flera garderober i passagen mot resterande rum.

Visa mer

BADRUM & WC

Från hallen når man lägenhetens WC/dusch. Samma snygga och stilrena utförande som det stora badrummet med snyggt hexagonformat klinkergolv med golvvärme samt ljust kakel. Utrustat med en rymlig duschhörna med en snygg takdusch som avskärmas av en glasvägg. Snygg rund spegeln ovanför handfatet med infälld belysning och en ram av mässing.

Visa mer

SOVRUM 1

Härligt sovrum i insynsskyddat läge med stort fönsterparti för ljusinsläpp. Här får man enkelt plats med en dubbelsäng samt övrig möblering. Via en klädkammare når man det stora badrummet.

Visa mer

WALK IN CLOSET

Via sovrum 1 nås bostadens klädkammare som förhöjer den exklusiva känslan i bostaden. Klädkammaren bjuder på ett smart förvaringssystem som ger optimala avhängningsmöjligheter. Via rummet nås bostadens största badrum.

Visa mer

BADRUM

Via en passage från sovrummet når man det största badrummet. Badrummet har ett snyggt hexagonformat klinkergolv med golvvärme samt ljust kakel. Snygg rund spegeln ovanför handfatet med infälld belysning och en ram av mässing. Här finns badkar med en snygg takdusch som avskärmas av en glasvägg. Infälld takbelysning som styrs via dimmer. Separat tvättmaskin och torktumlare finns i anslutning till badrummet och det finns en arbetsbänk i trä, hyllor och skåp för förvaring.

Visa mer

SOVRUM 2

Sovrum som kan disponeras som ett barnrum, arbetsrum eller gästrum. Här får man enkelt plats med en säng samt övrig möblering beroende på vad som önskas.

Visa mer

LOGGIA

Via vardagsrummet nås bostadens loggia/inglasade balkong som ligger i anslutning med sovrum 2. Här kan man njuta av kaffet även under dom lite kyligare månaderna!

Visa mer

SOVRUM 3

Stort sovrum som även det har gott om plats för en större säng och övrigt önskat möblemang.

Visa mer

Exteriör

I samarbete med välrenommerade arkitekterna DinellJohansson, Koncept Stockholm och landskapsarkitekten Johan Paju har Tobin Properties byggd ett tolv våningar högt landmärke med ett 70-tal omsorgsfullt designade bostäder mitt i Sundbybergs nya citypuls.

På attraktiv adress bor man här med närhet till kommunikationer, Tuletorget, flertal gym, matbutiker, restauranger och mycket mer. Det extremt bra läge som bostaden erbjuder gör att man enkelt kan ta del utav allt som både Sundbyberg och Solna erbjuder. En frisk promenad ifrån bostaden via sjöarna finner man Skandinaviens största galleria, Mall of Scandinavia. Bostaden måste ses!

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
3 826 kr, Ink. värme, kallvatten, kabel-TV (basutbud) och Internetuppkoppling (82 kr/mån)
Antal rum
4 rum + Kök
Boarea
96 m² förvaltarens information
Våning
3 av 12, hiss finns
Andel i förening
1,78909 %
Andel av årsavgift
1,78908 %

Föreningen

Namn
Brf Arkaden Sundbyberg
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
71 lägenheter, 2 lokaler
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 196 kr
Pantsättningsavgift
476 kr
Allmänt om föreningen
I Brf Arkaden Sundbyberg finns 71 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt. Det finns även 2 hyresrättslokaler och föreningen äger även marken.

Övriga utrymmen:
- Gemensam takterrass med grillmöjligheter
- Tvättstuga
- Cykelrum och cykelverkstad
- Barnvagnsrum
- Ateljé/studio festlokal
- Övernattningslägenhet
- Garage
- Miljörum/avfallssorteringsum

Föreningen har ingen planerad avgiftsförändring (2022-05-10)
Information om månadsavgiften
Ink. värme, kallvatten, kabel-TV (basutbud) och Internetuppkoppling (82 kr/mån)
Tv och Bredband
Föreningen är ansluten till kabel-TV och Internet via Sundbybergs stadsnät. Huset är ansluten till Sundbybergs stadsnät och ett gruppavtal är tecknat. Obl. tillägg om 82kr (är inräknat i månadsavgiften på 3826kr/mån)
Parkering
Föreningen har 67 garageplatser varav 18 är på servitut, dvs 49 st är tillgängliga för medlemmar. 1250kr/mån per plats, 6 st lediga.1500kr/mån för laddplats, kö 8 st. Separat kö för garageplatserna, och alla hanteras via Tobin Properties
Övrigt
El och varmvatten debiteras separat enligt faktisk förbrukning.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Byggnaden är nyproducerad varför något underhållsbehov, förutom löpande underhåll, ej beräknas föreligga. Byggnaden är uppförd med sedvanliga entreprenadgarantier.

Kommande renovering 2022:
Byte av ställdon och termostater för golvärmen nu 1-8 juni i samtliga lägenheter.

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
2017
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
Mekanisk ventilation m. värmeåtervinning
Hiss
Ja

Ekonomi

Utgångspris
7 195 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,233%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
4 200 kr/år
vatten
2 490 kr/år
Försäkring
2 148 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
8 838 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
3 personer
Kommentar
Enligt schablon.
Energideklaration
Utförd 2020-03-16
Energiklass
D
PRIMÄRENERGITAL
106 kWh per kvm och år

Omgivning

Allmänt om området

För dig som gillar känslan av stad och puls! Sundbyberg är en liten stad i storstaden och här finns allt ni behöver inom ett bekvämt räckhåll, som en mångfald av butiker av alla dess slag, mysiga caféer och konditorier samt omtyckta och välbesökta restauranger. Flera alternativ finns när det gäller mataffärer, och för dig som pendlar erbjuds här suveränt goda kommunikationer.

Nära bostaden finner ni Lötsjön och Råstasjön med dess grönområden och suveräna motionsslingor. Här finns dessutom Gröna Stugan café och restaurang, som under sommaren är ett populärt utflyktsmål.

Tornparken är en populär park som ligger lättillgänglig mitt i centrala Sundbyberg. Med dess höga läge ges en härlig vy över takåsar och man kan med fördel njuta av en fantastisk solnedgång. Tornparken har rustats upp med lekplatser, parkbänkar etc. Numera kan man också kunna njuta av god mat i mysiga restaurangen Delibruket som slagit upp portarna i det gamla vattentornet.

Marabouparken som är en prisbelönad park är även det ett mysigt tillhåll i närheten för promenader och picknick. Parken skapades under åren 1937 och 1955 och har både spatiösa gräsytor, barnbad och en betydande samling modern skulptur.

Kommunikation

Sundbyberg är en av landets mest kommunikationstäta kommuner; två tunnelbanelinjer med fem stationer, pendeltåg, fjärrtåg och ett antal busslinjer gör att tidsavståndet till city varierar mellan 10 och 20 minuter. Dessutom finns tvärbana med hållplats på Landsvägen och Bällsta bro, den kopplar ihop Alvik och Solna station. Pendeltåget tar dig till Odenplan på 5 minuter.

Parkering

Generellt i Sundbyberg gäller boendeparkering. Avgift för detta är 600 kr /mån. Se mer på www.sundbyberg.se. Vissa föreningar kan även ha egna parkeringsplatser, se vidare under objektet.

Övrigt

Förutom motionsslingorna runt Lötsjön och Ursvik erbjuder staden även en bred flora av simhall, ishall, curling, idrottsanläggningar och sporthallar.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.