Centrala Sundbyberg

Fredsgatan 21B, 4 tr

Stor tvåa i modernt hus nära tunnelbana!

Stor tvåa i modernt hus nära tunnelbana!

Högt upp återfinns denna rymliga tvåa i en klass för sig med hög kvalitet in i minsta detalj. Ljuset flödar genom stora fönsterpartier och takhöjden om 2,6 m bidrar med en känsla av rymd. Från den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum stiger man ut genom helglasad dörr till den stora balkongen! Vidare erbjuder bostaden vackra ytskikt som genomgående parkettgolv i ek, stort sovrum med plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter samt ett modernt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Bostaden har även en stor klädkammare som erbjuder optimala förvaringsmöjligheter.

Här är man boende i Brf Signallodet vars fastighets uppfördes 2011-2012 och består av 75 bostadsrättslägenheter. I föreningen finns garage med 48 bilplatser samt 4 MC platser, en trevlig innegård med bl.a uteplats och sandlåda, barnvagnsrum samt cykelparkering under tak. Föreningen köper el kollektivt där varje lägenhet har individuell avläsning av förbrukningen som man debiteras för.

Perfekt belägen fastighet med endast ca 400m till Tunnelbanestation (Duvbo) och mataffär (ICA). Ett stenkast från fastigheten finner ni allt vad Sundbyberg erbjuder med ett myller av mysiga caféer, trevliga restauranger, gym samt ett stort utbud av butiker. Från lägenheten har man också mycket nära till naturen med bland annat, Lötsjön och Råstasjön samt träningsmöjligheter i form av både gym, simhall och idrottsplats.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 65 kvm
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 4 av 6, hiss finns
  • Avgift: 3 782 kr inkl Värme, VA
  • Förening: Brf Signallodet
  • Byggnadsår: 2011/2012
  • Område: Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Melanie Smedlund

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Fredsgatan 21B, 4 tr

Balkong

Bostadens pärla! Stor balkong med god yta för möblemang och socialt umgänge. Föreningen godkänner grillning med gasolgrill.

Visa mer

Vardagsrum

Väl tilltaget vardagsrum med gott om yta och stora fönsterpartier med låg bröstningshöjd som bidrar till ett otroligt ljusinsläpp och en fantastisk känsla av öppenhet. Här finns plats för soffgrupp såväl som övrig möblemang. Ekparkett på golv och ljust målade väggar. Från vardagsrummet finns utgång genom helglasad dörr till bostadens väl tilltagna balkong.

Visa mer

Kök

Påkostat och fullt utrustat kök från Myresjö med smakfulla materialval. Ovanför de generösa arbetsytorna finns ett snyggt svart kakel. Framför kökets fönster skapas en naturlig och ljus matplats för större matbord. Maskinell utrustning från Husqvarna/Electrolux; integrerad diskmaskin, spishäll, spisfläkt (frånluft), varmluftsugn, inbyggnadsmikro och kyl/frys.

Visa mer

Sovrum

Väl tilltaget sovrum med optimal och effektiv planering. Ypperliga förvaringsmöjligheter i inbyggd garderobsvägg. Gott om utrymme för större säng, sängbord och arbetsplats om så önskas. Ekparkett på golv och ljusmålade väggar.

Visa mer

Badrum

Väl tilltaget badrum med vitkaklade väggar och svart klinkergolv med golvvärme. Fint inrett med handfat med kommod, spegelskåp med belysning, handdukstork, vikbara duschväggar samt wc. Här inryms både tvättmaskin och torktumlare från Electrolux. Praktisk arbetsbänk samt dubbla överskåp. Gott om utrymme för badkar om så önskas.

Visa mer

Hall

Välkomnande hall med plats för avhängning för ytterkläder samt garderob och klädkammare! Hallen öppnar upp mot köket och vardagsrummet. Genomgående gediget ekparkettgolv samt vitmålade väggar som skapar en enhetlig känsla i lägenheten. Generös takhöjd på ca 2,60m. Hallen är utrustad med säkerhetsdörr.

Visa mer

Bostadsinfo

Bostaden tillhör stabila Brf Signallodet bestående av 75 bostadsrättslägenheter. Fastigheten uppfördes 2011-2012 av NCC. Till lägenheten hör ett förråd med god takhöjd som nås med hiss. Föreningen har tillgång till garage i källaren som nås genom hiss direkt utanför lägenheten. I övrigt gäller boendeparkering från Sundbybergs stad. Fiber är indraget från Sundbybergs stadsnät. Stadsnätet är ett öppet nät och varje bostadsrättsinnehavare får själv välja leverantör. Läs mer om Brf Signallodet under föreningsinformation.

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

För dig som gillar känslan av stad och puls! Sundbyberg är en liten stad i storstaden och här finns allt ni behöver inom ett bekvämt räckhåll, som en mångfald av butiker av alla dess slag, mysiga caféer och konditorier samt omtyckta och välbesökta restauranger. Flera alternativ finns när det gäller mataffärer, och för dig som pendlar erbjuds här suveränt goda kommunikationer.

Nära bostaden finner ni Lötsjön och Råstasjön med dess grönområden och suveräna motionsslingor. Här finns dessutom Gröna Stugan café och restaurang, som under sommaren är ett populärt utflyktsmål.

Tornparken är en populär park som ligger lättillgänglig mitt i centrala Sundbyberg. Med dess höga läge ges en härlig vy över takåsar och man kan med fördel njuta av en fantastisk solnedgång. Tornparken har rustats upp med lekplatser, parkbänkar etc. Numera kan man också kunna njuta av god mat i mysiga restaurangen Delibruket som slagit upp portarna i det gamla vattentornet.

Marabouparken som är en prisbelönad park är även det ett mysigt tillhåll i närheten för promenader och picknick. Parken skapades under åren 1937 och 1955 och har både spatiösa gräsytor, barnbad och en betydande samling modern skulptur.

Kommunikation

Sundbyberg är en av landets mest kommunikationstäta kommuner; två tunnelbanelinjer med fem stationer, pendeltåg, fjärrtåg och ett antal busslinjer gör att tidsavståndet till city varierar mellan 10 och 20 minuter. Dessutom finns tvärbana med hållplats på Landsvägen och Bällsta bro, den kopplar ihop Alvik och Solna station. Pendeltåget tar dig till Odenplan på 5 minuter!

Parkering

Generellt i Sundbyberg gäller boendeparkering. Avgift för detta är 300 kr /mån. Se mer på www.sundbyberg.se. Vissa föreningar kan även ha egna parkeringsplatser, se vidare under objektet.

Övrigt

Förutom motionsslingorna runt Lötsjön och Ursvik erbjuder staden även en bred flora av simhall, ishall, curling, idrottsanläggningar och sporthallar.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.