Fredsgatan 21B, 4 tr Centrala Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Fredsgatan 21B, 4 tr

Stor 2:a högt upp i hus från 2012!

Såld

Stor 2:a högt upp i hus från 2012!

Högt upp återfinns denna rymliga tvåa i en klass för sig med hög kvalitet in i minsta detalj. Ljuset flödar genom stora fönsterpartier och takhöjden om 2,6 m bidrar med en känsla av rymd. Från den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum stiger man ut genom helglasad dörr till den stora balkongen! Vidare erbjuder bostaden vackra ytskikt som genomgående parkettgolv i ek, stort sovrum med plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter samt ett modernt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Bostaden har även en stor klädkammare som erbjuder optimala förvaringsmöjligheter.

Här är man boende i Brf Signallodet vars fastighets uppfördes 2011-2012 och består av 75 bostadsrättslägenheter. I föreningen finns garage med 48 bilplatser samt 4 MC platser, en trevlig innegård med bl.a uteplats och sandlåda, barnvagnsrum samt cykelparkering under tak. Föreningen köper el kollektivt där varje lägenhet har individuell avläsning av förbrukningen som man debiteras för.

Perfekt belägen fastighet med endast ca 400m till Tunnelbanestation (Duvbo) och mataffär (ICA). Ett stenkast från fastigheten finner ni allt vad Sundbyberg erbjuder med ett myller av mysiga caféer, trevliga restauranger, gym samt ett stort utbud av butiker. Från lägenheten har man också mycket nära till naturen med bland annat, Lötsjön och Råstasjön samt träningsmöjligheter i form av både gym, simhall och idrottsplats.

Visa mer
Slutpris

4 450 000 kr

Ansvarig mäklare
Josephine Kvist

Josephine Kvist

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.