Lilla Alby

Gjuteribacken 8A

3:a högst upp med balkong och fönster i tre väderstreck i lummig omgivning!

SÅLD

3:a högst upp med balkong och fönster i tre väderstreck i lummig omgivning!

Välkommen till denna underbara trerummare med fantastiskt ljusinsläpp tack vare fönster i tre väderstreck! Bostaden har ett väl tilltaget vardagsrum med vacker originalparkett, högt i tak och fönster med vy mot härlig grönska! Här nås även balkongen med sol i stort sett hela dagen i skyddat läge. Många originaldetaljer finns bevarade vilket gör detta till en riktig funkispärla. Lägenheten har ett modernt och stilrent kök med utrymme för matplats invid härligt fönsterparti, stambytt badrum med tvättmaskin, duschhörna samt golvvärme och två väl tilltagna sovrum med gott om plats för dubbelsäng, garderober samt skrivbord vid behov. Gott om förvaring i hela lägenheten form av inbyggda garderober och klädkammare.

Stabil förening med god ekonomi. Direkt närhet till Sundbybergs mysiga stadskärna med butiker, caféer samt kommunikationer där du tar dig till Stockholm City på bara 8 minuter!

Visa mer
Slutpris

4 275 000 kr

Ansvarig mäklare

Emelie Zazzi

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.