Centrala Sundbyberg

Vintergatan 4, vån 3/3

Väldisponerad tvåa belägen högst upp!

SÅLD

Väldisponerad tvåa belägen högst upp!

Nu ges möjligheten att förvärva denna unika tvåa belägen högst upp i huset! Bostaden har ett otroligt ljusinsläpp tack vare flera fönster i fil som är i helt insynsskyddat läge. Väldisponerade kvm gör att bostaden känns betydligt större än 52kvm. Här har man ett separat kök med utrymme för matplats, rymligt vardagsrum med utgång till bostadens balkong, stort sovrum som inrymmer både dubbelsäng och förvaringsmöbel, stambytt och renoverat badrum med bl.a tvättmaskin samt en entré med säkerhetsdörr. Genomgående tilltagen takhöjd om ca. 2,70 och ljusa ytskikt.

Här är du boende i Brf isbiten som är optimalt belägen i centrala Sundbyberg, Vintergatan 4 och Vintergatan 6. Föreningen består av 42 bostadsrätter och två lokaler. Föreningen har en gemensam tvättstuga, gårdsplats, barnvangsförråd och cykelrum. Till bostaden hör även nyttjanderätt till ett förråd. Föreningen har nyligen byggt om lokaler till bostäder som man sålt/säljer, detta ger föreningen ett positivt tillskott till ekonomin.

Från populära Vintergatan når du allt inom några minuters promenad. Sturegatan och Signalfabriken med shopping, Sundbybergs Station med alla kommunikationer du kan tänka dig, Näckrosens tunnelbana, tvärbana samt det moderniserade Tuletorget med buss och restauranger samt Lötsjön med promenadstråk.

Varmt välkomna på visning!

Visa mer
Slutpris

3 300 000 kr

Ansvarig mäklare

Melanie Smedlund

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.