Centrala Sundbyberg

Vegagatan 23, 1tr

Topprenoverad 1,5:a med stor balkong!

SÅLD

Topprenoverad 1,5:a med stor balkong!

Varmt välkomna till denna 1,5:a som kan nyttjas på många sätt, tack vare sin flexibla planlösning. Bostaden har senaste åren totalrenoverats. Här återfinns ett separat och modernt kök, stort vardagsrum med plats för matgrupp om 4-6 personer, väl tilltagen balkong, kontorsyta, sovalkov med plats för dubbelsäng samt ett stambytt badrum från 2014. Stora fönsterpartier i samtliga rum ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Med föreningens tillåtelse (se alternativ planlösning) går det att flytta ut köket och på så vis få ett separat sovrum.

I föreningen finns en innergård med lekplats och grillmöjligheter. Det finns även 103 garageplatser för endast 550 kr/mån med laddstationer för elbil.

Ett stenkast från fastigheten finner ni allt vad Sundbyberg erbjuder med ett myller av mysiga caféer, trevliga restauranger, gym samt ett stort utbud av butiker. Här når man Sundbybergs centrum på kort gångavstånd med tvärbana, tunnelbana, bussar, fjärrtåg samt pendeltåg. Från lägenheten har man också mycket nära till naturen med bland annat Ursviks motionsspår, Lötsjön och Råstasjön samt träningsmöjligheter i form av både gym, simhall och idrottsplats.

Varmt välkomna på visning!

Visa mer
Slutpris

2 725 000 kr

Ansvarig mäklare

Victor Aghester

Reg. Fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.