Centrala Sundbyberg

Ågatan 22, 5 tr

4 rok högt upp i huset med balkong mot vattnet på magnifika Ågatan!

SÅLD

4 rok högt upp i huset med balkong mot vattnet på magnifika Ågatan!

Äntligen en mycket välplanerad och ljus 4:a om 94 kvm till salu på attraktiva Ågatan. Högt upp i huset på våning 5 med ett fantastiskt ljusinsläpp finner ni denna bostad med en ljus färgsättning och enhetliga materialval. Otroligt välplanerad bostad med utrymme för såväl stort matsalsmöblemang och soffgrupp i den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Vidare erbjuder bostaden tre sovrum med bra ljusinsläpp, bra förvaringsmöjligheter och ett helkaklat badrum med tvättmaskin samt gäst-wc. Från den väl tilltagna balkongen erbjuds sol från lunch till nedgång och en väldigt trevlig utsikt över båtarna och Bällstaån som rinner förbi utanför. Balkongen är försedd med markis samt infravärme som förlänger säsongen.

Föreningen har en god ekonomi och lägst avgifter i området. Parkeringsmöjligheter i närliggande garage. Direkt utanför entrédörren kommer man ut till Bällstaån och de mysiga bryggorna med småbåtarna. Föreningen har också en trevlig innergård med fina planteringar och plats för barnen att leka. Lägenheten är belägen vid en lugn återvändsgata utan störande trafik men samtidigt oerhört centralt. Här bor man endast ett par minuters promenad till Sundbybergs utbud av restauranger, caféer, affärer och alla kommunikationer. Längs promenadstråken kring Bällstaån kan man promenera hela vägen via Huvudsta havsbad in till Karlberg och Kungsholmen.

Visa mer
Slutpris

7 500 000 kr

Ansvarig mäklare

Victor Aghester

Reg. Fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.