Centrala Sundbyberg

Gjuteribacken 21B, 2tr

Totalrenoverad drömbostad!

SÅLD

Totalrenoverad drömbostad!

Här slutar letandet! Nu saluförs denna totalrenoverade dröm till bostad med balkong mot föreningens innergård. Otroligt välplanerad med utrymme för såväl stort matsalsmöblemang och soffgrupp i den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Vidare erbjuder bostaden ett stort kök med arbetsbänk i kalksten, två väl tilltagna sovrum med bra ljusinsläpp, platsbyggd förvaring via genom flertalet garderober samt klädkammare och ett fantastiskt badrum. De stora fönsterpartierna förser lägenheten med ett otroligt ljusinsläpp.

Lägenhetens centrala läge erbjuder närhet till såväl goda kommunikationer som till restauranger, butiker och caféer. Bara runt husknuten ligger Sundbybergs centrum med populära Signalfabriken och Sturegatan med gott om shopping, mysiga restauranger och träningsanläggningar. Här nås dessutom alla kommunikationer du kan tänka dig; tunnelbana, tvärbana, pendeltåg och bussar.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Victor Aghester för mer information.

Visa mer
Slutpris

5 030 000 kr

Ansvarig mäklare

Victor Aghester

Reg. Fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.