Råsunda

Lövgatan 62, 3tr

SÅLD

Varmt välkomna till denna optimalt planerade mini tvåa i Solna, belägen högt upp i huset på populära Lövgatan. Bostaden är disponerad över en välkomnande entré med goda förvaringsmöjligheter genom två inbyggda garderober. Stort vardagsrum med plats för både stor soffa och matplats. Via vardagsrummet nås bostadens balkong, i högt och fritt söderläge med sol från förmiddag till kväll. Utöver allt detta så får man även ett fint kök och helkaklat badrum! Genomgående fina ytskikt.

Brf Björken 70 i Solna är en stabil förening som består av 30 bostadsrättslägenheter. I föreningen har man gemensamma utrymmen: Cykelrum, tvättstuga, takterrass samt en övernattningslägenhet/festlokal . Föreningen har även 7 parkeringsplatser som hyrs ut till boende. Föreningen är lågt belånade med endast 4 300 000kr i lån, 3 352kr/kvm. I månadsavgiften på 2563kr ingår värme, vatten, kabel-tv (basutbud) samt bredband (250 Mbit/s).

Råsunda är ett av Solnas mest populära områden. Här bor ni i en tät och lummig stadsdel med anor från förr. Ni befinner er på svensk filmhistorisk mark då man i närområdet under åren 1919 och 1970 spelade in 440 SF filmer och var under den tiden världens modernaste filmstudio. Gamla Filmstaden är ett levande område både på dagtid och kvällstid. Bostäder blandas med arbetsplatser, gammalt med nytt. Här finns biografer, restauranger, affärer, kaféer med mera ändå är området väldigt lugnt och ostört. Granne med Näckrosens tunnelbana där även en Coop-butik finns. Ni bor även intill motionsslingorna kring Råstasjön och Lötsjön där vacker natur och rikt djurliv kan upplevas. Här finns gröna ängar perfekta för lek, solning och grillning. Råsunda erbjuder också ett brett utbud av restauranger, caféer, frisörer, butiker och mataffärer och på mindre än 10 minuter till fots når ni pampiga Mall of Scandinavia. Utöver allt detta så är man boende i närheten av gränsen till Sundbyberg vilket innebär att man på kort promenadavstånd når kommunen som både är kommunikations- och restaurangtätast! I Sundbyberg finns bussar, t-bana, tvärbana samt pendeltåg. Här bor man helt enkelt med ett oslagbart läge!

Visa mer
Slutpris

2 820 000 kr

Ansvarig mäklare

Melanie Smedlund

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.