Såld lägenhet på Fredsgatan 22 i Centrala Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Fredsgatan 22

Charmig 1,5:a med stor balkong och öppen spis högst upp i huset!

Såld

Charmig 1,5:a med stor balkong och öppen spis högst upp i huset!

Möjlig tvåa! Tilltagen 1,5:a med stor balkong högst upp i huset och endast ca 150 m till Duvbo T-bana! Här får du ett stort allrum med utgång till lägenhetens rymliga balkong i högt och insynsskyddat läge, en fullt fungerande öppen spis, ett charmigt kök med ovanligt god förvaring, högt i tak samt ett matrum som med fördel kan användas som sovrum! Missa inte denna optimalt planerade bostad, i ett lugnt läge, men närhet till kommunikationer och natur. Välskött och stabil förening med hiss! Stort vindsförråd på ca 10 kvm.

Lägenheten ligger attraktivt i Sundbyberg och runt hörnet finns all möjlig service som trevliga restauranger, ett myller avcaféer, matbutiker samt ett stort utbud av butiker. Från Fredsgatan når du närmast Duvbo T-bana (ca 150 meter från dörren) som tar dig in till Stockholm på 12 min. Med gångavstånd till Sundbybergs centrum har du även tillgång till kommunikationer som pendeltåg, tvärbana och fjärrtåg. För motion finns Sundbybergs renoverade simhall samt tennisbanor precis utanför huset. Underbara Lötsjön och Tornparken ligger dessutom en kortare promenad bort. Välkomna på visning!

Visa mer
Slutpris

3 180 000 kr

Ansvarig mäklare

Marcus Nilsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.