Sundbyberg, Centralt

Hamngatan 26, 4 tr

Högt upp i huset med balkong mot innergård, möjlig tvåa!

Högt upp i huset med balkong mot innergård, möjlig tvåa!

På attraktiva Hamngatan finner ni detta toppboende med modern öppen planlösning i fastighet från 2012. Trevlig känsla tack vare egen entré där morgonkaffet avnjuts fördelaktigt samt en stor balkong med kvällssol - det bästa av två världar! Går med enkla medel att upprätta en vägg mellan sovdel och vardagsrum och på så sätt disponera bostaden som en tvåa. Lägenheten har en genomtänkt och praktisk planlösning som utnyttjar varje kvadratmeter maximalt med väldigt goda förvaringsmöjligheter. Vidare finner ni kök i öppen planlösning mot stort allrum, badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt hall med goda förvaringsmöjligheter. Flertalet fönsterpartier för gott om ljusinsläpp och stilrena materialval gör detta till ett svårslaget boende. Fördelaktigt läge på Hamngatan med direkt närhet till centrum, kommunikationer, restauranger och promenadstråk längst Bällstaån.

Kontakta ansvarig mäklare Victor Aghester för mer information. Varmt välkomna.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 41.5 kvm
  • Antal rum: 1 rum
  • Våning: 4 av 6, hiss finns
  • Avgift: 2 706 kr inkl värme, VA (kallvatten). Varmvatten samt el betalas av respektive hushåll via individuell mätning.
  • Förening: Riksbyggens Brf Sjöbodarna nr 1
  • Byggnadsår: 2012
  • Område: Sundbyberg, Centralt, Sundbyberg

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Josephine Kvist

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Hamngatan 26, 4 tr

Balkong

På den väl tilltagna balkongen i högt läge finns plats för alla dina balkongmöbler och lite till! Perfekt läge i väst vilket öppnar upp för trevliga middagar i kvällssolen.

Visa mer

Vardagsrum

Ljust och öppet vardagsrum med härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Den öppna planlösning bjuder in till socialt umgänge och god plats för såväl soffa som tv-möbel och matgrupp. Härifrån nås den härliga balkongen. Golvet pryds av ekparkett.

Visa mer

Sovdel

God plats för dubbelsäng och övrigt möblemang om så önskas. Ekparkett pryder golvet. Går med enkla medel att skapa ett rum.

Visa mer

Badrum

Rymligt badrum med helkaklade väggar i vitt och grått klinkergolv. Badrummet inrymmer dusch, wc, handfat med tilltagen kommod i stilren design samt vägghängt spegelskåp. Praktiskt badrumsskåp samt bänk ovan kombinerad tork- och tvättmaskin.

Visa mer

Hall

Ni välkomnas av ett härligt ljus från vardagsrummets fönsterpartier. Direkt till vänster finner ni avhängningsmöjlligheter och till höger har ni bostadens garderober. Finns även ett källarförråd som nås direkt från hissen! Golvet pryds av praktiskt klinkergolv.

Visa mer

Entré

Utanför entrén kan ni avnjuta morgonkaffet lugnt och stilla i den härliga solen.

Visa mer

Bostadsinfo

Riksbyggens Brf Sjöbodarna nr 1 är en äkta förening som bildades 2012. Totalt utgörs föreningen av 57 st lägenheter. Kvarteret består av tre huskroppar som bildar en halvöppen u-form med en gemensam gård. Brf Sjöbodarna utgörs av byggnaderna som har sina gavlar mot Hamngatan. Husen har loftgångar som förbindelse mellan trapphus/hissar och lägenheterna.

Hushållsel och varmvatten: Fastigheten är försedd med en gemensam mätare för den totala energiförbrukningen. Samtliga lägenheter är försedda med individuella mätare för el och varmvatten. Lägenhetsinnehavaren betalar till föreningen för den faktiska förbrukningen av el och varmvatten.

Cykelförråd samt övernattningslägenhet finns i föreningen. Eget förråd tillgår varje bostad.

Bredband & Kabel-tv levereras från Sundbybergs Stadsnät. Beställs och debiteras enskilt. Föreningen har beslut om kollektiv anslutning för bredband som kommer att starta 1 juni 2019 och då ingå i avgiften.

Föreningen har 10 garageplatser till en kostnad av 1250kr/månad, separat kö.
Föreningen har i dagsläget 4 utomhusparkeringsplatser till en kostnad av 700kr/månad, separat kö.

Visa mer

Sundbyberg

Runt hörnet finner ni allt man kan tänka sig. Den trevliga Tuvanparken ligger ett stenkast bort. Kort gångavstånd till pendeltåg, T-bana, Tvärbana, fjärrtåg, promenadstråk och stora mataffärer. Runt knuten når du härliga Strandtorget med promenadstråk som sträcker sig längs vattnet hela vägen till Karlberg. Vidare i området finns ytterligare service som exempelvis Signalfabriken med dess restauranger och butiker.

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

För dig som gillar känslan av stad och puls! Sundbyberg är en liten stad i storstaden och här finns allt ni behöver inom ett bekvämt räckhåll, som en mångfald av butiker av alla dess slag, mysiga caféer och konditorier samt omtyckta och välbesökta restauranger. Flera alternativ finns när det gäller mataffärer, och för dig som pendlar erbjuds här suveränt goda kommunikationer.

Nära bostaden finner ni Lötsjön och Råstasjön med dess grönområden och suveräna motionsslingor. Här finns dessutom Gröna Stugan café och restaurang, som under sommaren är ett populärt utflyktsmål.

Tornparken är en populär park som ligger lättillgänglig mitt i centrala Sundbyberg. Med dess höga läge ges en härlig vy över takåsar och man kan med fördel njuta av en fantastisk solnedgång. Tornparken har rustats upp med lekplatser, parkbänkar etc. Numera kan man också kunna njuta av god mat i mysiga restaurangen Delibruket som slagit upp portarna i det gamla vattentornet.

Marabouparken som är en prisbelönad park är även det ett mysigt tillhåll i närheten för promenader och picknick. Parken skapades under åren 1937 och 1955 och har både spatiösa gräsytor, barnbad och en betydande samling modern skulptur.

Kommunikation

Sundbyberg är en av landets mest kommunikationstäta kommuner; två tunnelbanelinjer med fem stationer, pendeltåg, fjärrtåg och ett antal busslinjer gör att tidsavståndet till city varierar mellan 10 och 20 minuter. Dessutom finns tvärbana med hållplats på Landsvägen och Bällsta bro, den kopplar ihop Alvik och Solna station. Pendeltåget tar dig till Odenplan på 5 minuter!

Närservice

Sundbyberg är en liten stad i storstaden och här finns allt ni behöver inom ett bekvämt räckhåll, som en mångfald av butiker av alla dess slag, mysiga caféer och konditorier, omtyckta och välbesökta restauranger. Flera alternativ finns när det gäller mataffärer. Dessutom finns ett flertal gym att välja på inom promenadavstånd.

Parkering

Generellt i Sundbyberg gäller boendeparkering. Avgift för detta är 600 kr /mån. Se mer på www.sundbyberg.se. Vissa föreningar kan även ha egna parkeringsplatser, se vidare under objektet.

Övrigt

Förutom motionsslingorna runt Lötsjön och Ursvik erbjuder staden även en bred flora av simhall, ishall, curling, idrottsanläggningar och sporthallar.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.