Centrala Sundbyberg

Tråddragargränd 6D

Exklusivt 3-plans radhus om ca 160 kvm med uteplats och terass i bästa solläge!

SÅLD

Exklusivt 3-plans radhus om ca 160 kvm med uteplats och terass i bästa solläge!

Äntligen är ett av treplansradhusen med både takterrass samt två uteplatser i Fabriksparken till salu! Perfekt disponerat 3-plansradhus i genomgående toppskick med exklusiva materialval, tex. kök från Poggenpohl. Radhuset har en genomtänkt design och karaktäriseras av hög standard med härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Här har ni bland annat fyra väldisponerade och trivsamma sovrum, vardagsrum ,tre stilrena badrum och separat tvättstuga samt smakfullt kök i modern touch. Mycket gott om förvaring finns i form av garderober, klädkammare/förråd på plan 1 och 2 samt en underbar walk-in-closet i anslutning till master bedroom. Bostaden har även ett källarförråd. En fantastisk takhöjd på övre plan skapar en härlig rymd! Bostaden går att disponera på två olika sätt, antingen där alla tre plan används som bostad, eller där entréplan samt det övre används som bostad och nedre plan som uthyrningsdel (uthyrd i dagsläget). Nedersta planet består av allrum, WC med dusch samt kök och har en egen entré. Bostaden måste upplevas och är unik av sitt slag!

Belägen i nya Fabriksparken som är en levande och tilltalande del av Sundbyberg med torg, fik, uteserveringar, små butiker, mataffär, skola och kontor. Garageplatser under huset finns att hyra!

Intresseanmäl dig gärna för att inte missa någon information!

VIKTIG INFO INFÖR VISNING!
För att minska smittspridningen är det viktigt att föranmäla sig till våra visningar så att vi kan reglera antal sällskap i bostaden, boka en tid och kom max 2 personer per sällskap!

Visa mer
Slutpris

10 835 000 kr

Ansvarig mäklare

Emelie Zazzi

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.