Centrala Sundbyberg

Vintergatan 1, 1/2 tr

Exklusiv tvåa i fantastisk förening!

SÅLD

Exklusiv tvåa i fantastisk förening!

Varmt välkomna till ett toppmodernt och exklusivt boende i centrala Sundbyberg med en stor balkong, påkostade materialval och en fantastisk planlösning. Här erbjuds nyproduktionens alla bekvämligheter med en genomgående hög standard, vattenburen golvvärme och exklusiva ytskikt med bland annat köksbänk och stänkskydd i grå terrazzo-sten. Bostaden har en fantastisk balkong i lugnt läge. Vidare finner ni ett toppfräscht och modernt kök i öppen planlösning mot vardagsrum med perfekt utrymme för matplats och goda sällskapsytor, ett rogivande sovrum samt ett stilrent badrum utrustat med takdusch, kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt golvvärme.

Allt detta erbjuds i en av Sundbybergs mest eftertraktade föreningar som har det lilla extra. Här erbjuds service såsom takterrass, orangeri, ateljé, garage och övernattningslägenhet. Juridisk person kan godkännas i föreningen.

Kontakta ansvarig mäklare Victor Aghester 070-884 26 12 för mer information

Visa mer
Slutpris

3 900 000 kr

Ansvarig mäklare

Victor Aghester

Reg. Fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.