Centrala Sundbyberg

Brunnsgatan 2A

Modern 2:a med balkong i rakt söderläge med fantastisk vy!

Modern 2:a med balkong i rakt söderläge med fantastisk vy!

Välkommen till denna 2:a med balkong i härligt söderläge! En modern lägenhet i mycket gott skick, underbara fönsterpartier som skänker rikligt med ljus, sociala ytor samt en väl tilltagen balkong med fantastisk utsikt i bästa solläge! På balkongen kan du njuta av solen från tidig förmiddag till solnedgång! Rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter, helkaklat badrum med tvättmaskin, sovrum med garderober samt klädkammare, vardagsrum och kök i öppen planlösning med fönster i två väderstreck, här nås även den härliga balkongen! Här bor du med närhet till kommunikationer, närservice, idrottsanläggningar samt underbar natur runt Lötsjön samt Råstasjön.

Kontakta mäklaren för mer information samt visningsbokning!
Emelie Zazzi 072-8585875

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 63 kvm
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 2 av 3
  • Avgift: 4 230 kr inkl. värme, vatten (obligatoriskt tillägg för bredband 100kr/mån)
  • Förening: Brf Brunnsgatan 2
  • Byggnadsår: 1944
  • Område: Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Emelie Zazzi

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Brunnsgatan 2A

Hall

Välkomnande hall där man direkt möts av lägenhetens härliga ljusinsläpp! Utrymme för avhängning och skohylla, här finns även en klädkammare där det ryms mycket! Praktiskt klinkergolv med värme.

Visa mer

Kök

Smakfullt renoverat kök med mörka luckor tillsammans med vitt kakel! Optimala förvaringsmöjligheter genom flertalet skåp och lådor. Köket är maskinellt utrustat med induktionshäll, integrerad diskmaskin, kyl och frys, inbyggnadsugn samt fläkt. God plats för matbord tack vare den öppna planlösningen mot vardagsrum. Stilren ekparkett samt målade väggar.

Visa mer

Vardagsrum

Tilltaget vardagsrum med generösa fönsterpartier i två väderstreck som ger ordentligt ljusinsläpp och en stor känsla av rymd. God plats för större soffmöblemang samt matsalsbord. Stilren ekparkett samt målade väggar.

Visa mer

Matplats

Utrymme för väl tilltagen matplats.

Visa mer

Balkong

Härlig balkong i helt fritt läge i direkt söderläge som ger många soltimmar!

Visa mer

Sovrum

Stort sovrum med härligt ljusinsläpp från generösa fönster. Goda förvaringsmöjligheter finns genom garderober längs ena väggen samt en klädkammare. Ljust målade väggar samt golv av ekparkett.

Visa mer

Badrum

Helkaklat badrum i industriell stil! Badrummet är utrustat med toppmatad tvättmaskin, duschhörna, wc, stilren spegel ovan handfat.

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

LÄGE I STADSDELEN
För dig som gillar känslan av stad och puls! Sundbyberg är en liten stad i storstaden och här finns allt ni behöver inom ett bekvämt räckhåll, som en mångfald av butiker av alla dess slag, mysiga caféer och konditorier samt omtyckta och välbesökta restauranger. Flera alternativ finns när det gäller mataffärer, och för dig som pendlar erbjuds här suveränt goda kommunikationer.

LÖTSJÖN
Nära bostaden finner ni Lötsjön och Råstasjön med dess grönområden och suveräna motionsslingor. Här finns dessutom Gröna Stugan café och restaurang, som under sommaren är ett populärt utflyktsmål.

TORNPARKEN/MARABOUPARKEN
Tornparken är en populär park som ligger lättillgänglig mitt i centrala Sundbyberg. Med dess höga läge ges en härlig vy över takåsar och man kan med fördel njuta av en fantastisk solnedgång. Tornparken har rustats upp med lekplatser, parkbänkar etc. Numera kan man också kunna njuta av god mat i mysiga restaurangen Delibruket som slagit upp portarna i det gamla vattentornet.

Marabouparken som är en prisbelönad park är även det ett mysigt tillhåll i närheten för promenader och picknick. Parken skapades under åren 1937 och 1955 och har både spatiösa gräsytor, barnbad och en betydande samling modern skulptur.

Kommunikation

KOMMUNIKATION
Sundbyberg är en av landets mest kommunikationstäta kommuner; två tunnelbanelinjer med fem stationer, pendeltåg, fjärrtåg och ett antal busslinjer gör att tidsavståndet till city varierar mellan 10 och 20 minuter. Dessutom invigdes tvärbanan i oktober 2013 med hållplats på Landsvägen. Den kopplar ihop Alvik och Solna station där nya nationalarenan ligger. Pendeltåget tar dig till Odenplan på 5 minuter!

Parkering

PARKERING
Generellt i Sundbyberg gäller boendeparkering. Avgift för detta är 600 kr /mån. Se mer på www.sundbyberg.se. Vissa föreningar kan även ha egna parkeringsplatser, se vidare under objektet.

Övrigt

MOTION
Förutom motionsslingorna runt Lötsjön och Ursvik erbjuder staden även en bred flora av simhall, ishall, curling, idrottsanläggningar och sporthallar.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.