Lilla Alby

Albygatan 120, 1tr

Optimalt planerad mini tvåa med balkong!

SÅLD

Optimalt planerad mini tvåa med balkong!

Välplanerad in i minsta detalj! Detta är en bostad med kvadratmetrarna utnyttjade på bästa sätt med moderniseringsbehov. Bostaden är disponerad med en hall med goda förvaringsmöjligheter, ett kök i modern stil och perfekt för matlagning. Sovrummet är i lagom storlek för att inrymma en större säng och vidare in kommer man till det stora, härliga och sociala vardagsrummet med utgång till balkongen belägen mot den lugna innergården.

Till bostaden hör även nyttjanderätten till ett stort vindsförråd. Här är man boende i en stabil förening med god ekonomi. Många renoveringar genomförda och med trevliga faciliteter så som renoverad bastu och stor grill på gården. Vill ni bo med närhet till allt som Sundbyberg har att erbjuda men även nära naturen, då är Albygatan 120 något för dig . Nedanför bostaden finner ni lugnet vid mysiga Bällstaån som tar er längs Mälarens vatten och dess lummiga grönområden. Väljer ni att gå åt andra hållet möts ni av Sundbybergs pulserande stadsliv med ett stort utbud av restauranger, caféer och butiker. Bostaden ligger otroligt nära Solna strand tunnelbanestation. På kort avstånd nås även Sundbybergs C, vilket ger en stor valmöjlighet av kommunikationer. Från Sundbybergs station finns ett flertal busslinjer, tvärbana, citybana och flygbussar till både Bromma och Arlanda.

Välkomna på visning!

Visa mer
Slutpris

2 650 000 kr

Ansvarig mäklare

Melanie Smedlund

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.