Centrala Sundbyberg

Gränsgatan 1

Välplanerad 1:a med ett kanonläge mellan Sundbyberg & Solna!

SÅLD

Välplanerad 1:a med ett kanonläge mellan Sundbyberg & Solna!

Suverän 1:a om 36 kvm med ett kanonläge mellan Sundbyberg & Solna! Lättmöblerade ytor med en sovalkov som rymmer en större säng. Genomgående ljusa och fräscha ytskikt. Generösa ljusinsläpp samt insynsskyddat läge. Nyrenoverat helkaklat badrum. Takhöjd om ca 2,75 skapar en härlig rymd. Perfekt läge med närhet till kommunikationer, service samt grönska. Bra avgift som sänktes med 5% i september 2020 med mycket inkluderat! Stabil förening som följer underhållsplan. Måste ses!

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Marcus på 070-849 46 50 för mer information eller förhandsvisning!

Endast minuters promenad från allt som Sundbybergs stadskärna erbjuder såsom affärer, närservice, restauranger och alla tänkbara kommunikationsmöjligheter. Ett stenkast bort ligger mysiga Gamla Råsunda, Filmstaden och Solnas kommunikationer (Näckrosen t-banestation). Ytterligare en fördel med detta läge är den pågående expansionen och upprustningen av Tuletorget med dess kommersiella lokaler och det exklusiva byggprojektet Tuletornen. Mall of Scandinavia endast 15 min promenad bort. SATS har en av sina största anläggningar på Tulegatan, 200 meter från lägenheten. I huset finns också Sundbybergs bästa bageri, Droppen, som varje år vinner priser för stans bästa kanelbullar och semlor!

Visa mer
Slutpris

2 500 000 kr

Ansvarig mäklare

Marcus Nilsson

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.