Centrala Sundbyberg

Tulegatan 27A, 4tr

Välplanerad gavellägenhet!

Kommande försäljning

Välplanerad gavellägenhet!

KOMMANDE FÖRSÄLJNING - Välkomna till denna charmiga och välplanerade bostad i unikt och ljust hörnläge! Belägen i vacker fastighet från 1939. Klassisk elegans och många charmiga detaljer som generös takhöjd, vackra trägolv och breda snickerier. Bostaden är i genomgående fint skick och har allt man kan tänka sig behöva. Den välplanerade planlösningen erbjuder entré med säkerhetsdörr, möblerbar hall med utrymme för både förvaringsmöbel och kontorsdel, renoverat kök, stambytt badrum, separat sovrum med plats för större säng samt ett trevligt vardagsrum i fint hörnläge med utgång till bostadens balkong. I bostaden finns även två inbyggda garderober som erbjuder bra avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Utöver allt detta ingår även nyttjanderätt till ett separat förråd.

Här är man boende i Brf Hejaren 3 som är en stabil och välmående förening. Här har man gjort dom stora renoveringarna såsom stambyte, fasad, tak, fönsterbyte (2017) och balkongrenovering (2017). I föreningen finns en gemensam tvättstuga, gemensam grillplats, cykelrum och styrelserum. Alldeles utanför porten når man allt man behöver. På kort promenadavstånd finns flertalet kommunikationsmöjligheter, restauranger, service samt Lötsjön med dess trevliga promenadstråk. Detta är en bostad för den som ställer höga krav på sitt boende.

KOMMANDE FÖRSÄLJNING - KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE VID INTRESSE!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 38.9 kvm
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 4 av 5, hiss finns
  • Avgift: 2 732 kr Inkl. Värme, vatten & kabel-TV (basutbud)
  • Förening: Brf Hejaren 3
  • Byggnadsår: 1939
  • Område: Centrala Sundbyberg, Sundbyberg
Utgångspris

2 495 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Melanie Smedlund

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Tulegatan 27A, 4tr

Lägenhetsförteckning:
Bostaden är registrera som 1rok men disponeras som 2rok.

HALL

Välkomnande och trevlig entré utrustad med säkerhetsdörr. Direkt innanför dörren har man bra avhängningsmöjligheter. Vidare fram från entrén nås bostadens praktiska möblerbara hall som erbjuder utrymme för både förvaringsmöbler och kontorsdel om så önskas. Via inre hallen nås även två inbyggda garderober. Ljusa ytskikt.

Visa mer

SOVRUM

Rymligt sovrum med plats för större säng samt utrymme för en garderob. På golvet ligger fint originalgolv och väggarna är målade i stilren kulör.

Visa mer

KÖK

Renoverat kök med bra förvaringsmöjligheter genom flertalet under- och överskåp med vita fronter. Den maskinella utrustningen består av: integrerad kyl/frys, häll, ugn och integrerad diskmaskin. Ovanför den praktiska och stilrena bänkskivan i kvartskomposit sitter vitt kakel. Ljust målade väggar och fint originalgolv.

Visa mer

VARDAGSRUM

Rymligt vardagsrum som erbjuder utrymme för både sällskapsdel samt matplats. Lägenhetens unika gavelläge bidrar till ett fint ljusinsläpp! Ljusa ytskikt.

Visa mer

BALKONG

Via vardagsrummet nås bostadens härliga hörnbalkong i attraktivt solläge!

Visa mer

BADRUM

Stambytt badrum med kaklade väggar i vitt och målad våtrumsmatta. Badrummet är utrustat med toalett, dusch, kommod, toppmatad tvättmaskin samt badrumsskåp med spegel

Visa mer

Planskisser

Omgivning

OMGIVNING

Allmänt om området

LÄGE I STADSDELEN
För dig som gillar känslan av stad och puls! Sundbyberg är en liten stad i storstaden och här finns allt ni behöver inom ett bekvämt räckhåll, som en mångfald av butiker av alla dess slag, mysiga caféer och konditorier samt omtyckta och välbesökta restauranger. Flera alternativ finns när det gäller mataffärer, och för dig som pendlar erbjuds här suveränt goda kommunikationer.

LÖTSJÖN
Nära bostaden finner ni Lötsjön och Råstasjön med dess grönområden och suveräna motionsslingor. Här finns dessutom Gröna Stugan café och restaurang, som under sommaren är ett populärt utflyktsmål.

TORNPARKEN/MARABOUPARKEN
Tornparken är en populär park som ligger lättillgänglig mitt i centrala Sundbyberg. Med dess höga läge ges en härlig vy över takåsar och man kan med fördel njuta av en fantastisk solnedgång. Tornparken har rustats upp med lekplatser, parkbänkar etc. Numera kan man också kunna njuta av god mat i mysiga restaurangen Delibruket som slagit upp portarna i det gamla vattentornet.

Marabouparken som är en prisbelönad park är även det ett mysigt tillhåll i närheten för promenader och picknick. Parken skapades under åren 1937 och 1955 och har både spatiösa gräsytor, barnbad och en betydande samling modern skulptur.

Kommunikation

KOMMUNIKATION
Sundbyberg är en av landets mest kommunikationstäta kommuner; två tunnelbanelinjer med fem stationer, pendeltåg, fjärrtåg och ett antal busslinjer gör att tidsavståndet till city varierar mellan 10 och 20 minuter. Dessutom invigdes tvärbanan i oktober 2013 med hållplats på Landsvägen. Den kopplar ihop Alvik och Solna station där nya nationalarenan ligger. Pendeltåget tar dig till Odenplan på 5 minuter!

Parkering

PARKERING
Generellt i Sundbyberg gäller boendeparkering. Avgift för detta är 600 kr /mån. Se mer på www.sundbyberg.se. Vissa föreningar kan även ha egna parkeringsplatser, se vidare under objektet.

Övrigt

MOTION
Förutom motionsslingorna runt Lötsjön och Ursvik erbjuder staden även en bred flora av simhall, ishall, curling, idrottsanläggningar och sporthallar.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.