Centrala Sundbyberg

Svalgränd 3A, 2tr

Välplanerad bostad med 30-tals charm!

SÅLD

Välplanerad bostad med 30-tals charm!

KOMMANDE FÖRSÄLJNING - En riktig pärla till lägenhet med vackra sekelskiftesdetaljer gör denna bostad unik i sin klass! Här kliver ni in i en lägenhet som karaktäriseras utav en generös takhöjd, vackert original golv, gedigna och speglade trädörrar samt djupa fönsternischer. I den välplanerade entrén inryms både avhängning (innanför entrén samt via klädkammare). Via hallen nås bostadens badrum som är stambytt, rymliga vardagsrummet med praktisk sovalkov samt det renoverade köket med bl.a. plats för matbord. Via köket/vardagsrummet finns det möjlighet att bygga en balkong som är belägen mot innergården i solsäkert söderläge! Bostaden är i genomgående fint skick och har ett fantastiskt ljusinsläpp! Till bostaden hör även nyttjanderätt till ett vindsförråd.

Lägenheten är belägen i Brf Svalgränd 3 vars fastighet har byggår 1932 och består av 48 lägenheter och 1 lokal. I föreningen finns en tvättstuga och cykelrum. På föreningens innergård finns 36st parkeringsplatser (400kr/mån) och en gemensam uteplats med grill. Här bor du i en trivsam och välskött förening som genom åren har genomfört många av de stora renoveringarna så som stambyte, fasad och takrenovering mm.

Adressen ligger attraktivt i Sundbyberg och runt hörnet finns all möjlig service som affärer, restauranger, caféer, systembolaget och många matbutiker (ICA, Willys, Coop och Lidl). Från Svalgränd når du närmast Duvbo T-bana som tar dig in till Stockholm på ca 10 min. Med gångavstånd till Sundbybergs centrum har du även tillgång till kommunikationer som pendeltåg, tvärbana och fjärrtåg. Några minuter bort finns underbara Lötsjön och Tornparken, perfekta för en dag i naturen.

Visa mer
Slutpris

2 850 000 kr

Ansvarig mäklare

Melanie Smedlund

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.