Centrala Sundbyberg

Fredsgatan 22

Smakfull 2:a med balkong mot lummig innergård!

SÅLD

Smakfull 2:a med balkong mot lummig innergård!

Stilfull & välplanerad 2:a med balkong högt upp i huset med natur och T-bana runt hörnet! I välskött förening på eftertraktad adress finns denna pärla! En renoverad tvåa med smakfulla materialval. Genomgående hög standard med modern och fin finish. Lägenheten ligger högt upp i huset med balkong mot den lummiga inndergården. Tidstypiska detaljer som originalgolv, djupa fönsternischer och högre takhöjd. Vardagsrum, stort sovrum samt ett kök och badrum med golvvärme som är renoverat 2016. Välkommen!

Lägenheten ligger attraktivt i Sundbyberg och runt hörnet finns all möjlig service som trevliga restauranger, ett myller av caféer, matbutiker samt ett stort utbud av butiker. Från Fredsgatan når du närmast Duvbo T-bana (ca 150 meter från dörren) som tar dig in till Stockholm på 12 min. Med gångavstånd till Sundbybergs centrum har du även tillgång till kommunikationer som pendeltåg, tvärbana, bussar och fjärrtåg. För motion finns Sundbybergs renoverade simhall precis utanför huset och 24/7 gym runt knuten. Underbara Lötsjön och Tornparken ligger dessutom en kortare promenad bort.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Marcus på 070-849 46 50 för mer information!

Visa mer
COVID-19
Slutpris

3 380 000 kr

Ansvarig mäklare

Marcus Nilsson

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.