Hamngatan 15 A, vån 3 Bällstaån
Bällstaån

Hamngatan 15 A, vån 3

Underbar 3 rok med stor inglasad balkong invid Bällstaåns vatten!

Såld

Underbar 3 rok med stor inglasad balkong invid Bällstaåns vatten!

Med Sundbybergs bästa läge, solsidan av Bällstaviken, återfinns denna underbara bostad ritad av Wingårdhs arkitektkontor, en utav Sveriges mest välrenommerade och internationellt kända arkitektbyråer. En unik känsla ges tack vare att man lever omgiven av naturliga material med genomgående askparkett med behaglig golvvärme, ett vardagsrum med tilltagna panoramafönster från golv till tak för ett fantastiskt ljusflöde, öppna och luftiga ytor, modernt badrum med tvättmaskin & torktumlare, två avskilda sovrum samt ovanligt stor inglasad balkong med härlig sjöutsikt och värmande dagssol.

Huset är Stockholmsområdets första höghus byggt helt i trä och har fått flera nomineringar och priser för dess utformning. Garage finns i källarplan och med hiss når man direkt till sitt våningsplan. Framför huset finner ni den trevliga strandpromenaden längst Bällstaån och strandtorget samt Tuvanparken. Det är en kort promenad till pendeltåg, t-bana, tvärbana, buss, promenadstråk, bra mataffärer, Signalfabriken och flera restauranger.

Visa mer
Slutpris

5 600 000 kr

Ansvarig mäklare
Josephine Kvist

Josephine Kvist

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.