Centrala Sundbyberg

Duvgränd 1, Vån 3/3

Välplanerad tvåa med balkong och låg avgift!

Välplanerad tvåa med balkong och låg avgift!

Välplanerad lägenhet med balkong högst upp i huset med natur och T-bana runt hörnet! I välskött förening på eftertraktad adress finns denna pärla! Lägenheten karaktäriseras av fantastiskt ljusinsläpp samt tidstypiska detaljer, högre takhöjd, djupa fönsterbrädor och vackert trägolv. Här har man balkong som nås via det stora vardagsrummet, badrum, kök, väl tilltaget sovrum och bra förvaring. Låg månadsavgift med mycket inkluderat och skuldfri, välskött förening där man nyligen genomfört en avgiftssänkning!

Lägenheten ligger attraktivt i Sundbyberg och runt hörnet finns all möjlig service som trevliga restauranger, ett myller av caféer, matbutiker samt ett stort utbud av butiker. Från Duvgränd når du närmast Duvbo T-bana (ca 4 min från dörren) som tar dig in till Stockholm på 12 min. Med gångavstånd till Sundbybergs centrum har du även tillgång till kommunikationer som pendeltåg, tvärbana, bussar och fjärrtåg. För motion finns Sundbybergs renoverade simhall och man har ett gym på minuters avstånd från bostaden. Underbara Lötsjön och Golfängarna ligger dessutom en kortare promenad bort.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Marcus på 070-849 46 50 för mer information eller för en förhandsvisning.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 52 kvm
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 3 av 3
  • Avgift: 1 629 kr Inkl. Värme, Vatten, Bredband, Kabel-TV (basutbud) & Telefoni
  • Förening: Brf Fredsduvan 15
  • Byggnadsår: 1946
  • Område: Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Marcus Nilsson

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Duvgränd 1, Vån 3/3

Balkong

Praktfull balkong med vacker fin utsikt över Fredsgatan. Tack vare dess ostörda placering ges en fri och luftig känsla. Här kan man njuta av solen från tidig morgon till in på eftermiddagen. God plats finns för matmöblemang.

Visa mer

Vardagsrum

Stort vardagsrum med härlig rymd där man har plats för både soffmöblemang och matdel. Härifrån nås den härliga balkongen! Stora fönsterpartier skapar ett härligt ljusinsläpp. På golvet ligger vacker fiskbensparkett och väggarna är målade i vitt.

Visa mer

Kök

Ljust och fint kök där ljusgråa skåpsfronter matchas med ett kakel i vitt samt ljus bänkskiva. Här finns gott om arbetsytor samt förvaring från flertalet över- och underskåp. Plats för mindre matgrupp om 2-4 personer. Utrustat med kyl & frys, gasspis med ugn, diskho, köksfläkt, diskmaskin samt tvättmaskin. Väggar målade i vitt.

Visa mer

Sovrum

Trivsamt sovrum där man med enkelhet får plats med dubbelsäng och tillhörande sängmöbler. Här finns även plats för praktisk förvaring om så önskas. Fina väggar målade i sober ljusgrå ton.

Visa mer

Entré/Hall

Hemtrevlig entré och hall med gott om avhängningsmöjligheter och väldigt bra förvaring från tre djupa garderober med överskåp. Säkerhetsdörr. Välkommen in!

Visa mer

Badrum

Halvkaklat badrum utrustat med wc, dusch i praktisk duschkabin, handfat samt spegelskåp med infälld belysning. Via flertalet hyllplan finns här även gott om plats för praktisk förvaring!

Visa mer

Innergård

Utanför entrén har föreningen en lummig, trevlig och charmfull gemensam innergård i olika nivåer med grillmöjligheter.

Visa mer

Bostadsinfo

KABEL-TV / INTERNET
KabelTV (grundutbud) och Bredband via Comhem ingår i avgiften!

FÖRRÅD/GEMENSAMMA UTRYMMEN
Förråd: Till lägenheten hör ett mycket stort vindsförråd om ca 20kvm med snedtak samt en matkällare.
Cykelförråd: Cykelrum finns i föreningen.
Tvättstuga: Finns i källaren. Även torkrum.

ÖVRIGT
Föreningen har en trevlig grillplats för sina medlemmar på gården.

KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna är helt idealiska. Sundbyberg Station med buss, tunnelbana samt pendeltåg mot Stockholm central ligger inom gångavstånd. Upp längst Fredsgatan finnes även Duvbo T-bana endast några minuter bort. Från Vegagatan går buss 515 mot både Sundbyberg Station samt Odenplan via Näckrosen tunnelbana samt Solna Station. Även tvärbanan trafikerar genom Sundbyberg!

PARKERING
Boendeparkering på omkringliggande gator via Sundbyberg stad. Avgift 600 kr/mån. För mer info se www.sundbyberg.se.

MOTION
Närhet till löpar/promenadstråk runt omtyckta Lötsjön. En bit bort finns Sundbybergs simhall med möjligheter till motion och avkoppling för människor i alla åldrar. Staden erbjuder dessutom bla ishall, curling, idrottsanläggningar och sporthallar.

LÄGE I STADSDELEN
I cenralt läge i Sundbyberg med närhet till Sturegatan med dess shopping, restauranger och kommunikationer. Grönområden kring Lötsjön samt Ulvsundasjön inom promenadavstånd. Inte att förglömma, "Tornparken" med omkringliggande grönområden samt dess fantastiska solnedgång över Sundbyberg centrum eller möjligheten att ta en promenad längst Bällstaån.

Visa mer

Sundbyberg

För dig som gillar känslan av stad och puls! Sundbyberg är en liten stad i storstaden och här finns allt ni behöver inom ett bekvämt räckhåll, som en mångfald av butiker av alla dess slag, mysiga caféer och konditorier samt omtyckta och välbesökta restauranger. Flera alternativ finns när det gäller mataffärer, och för dig som pendlar erbjuds här suveränt goda kommunikationer.

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

LÄGE I STADSDELEN
För dig som gillar känslan av stad och puls! Sundbyberg är en liten stad i storstaden och här finns allt ni behöver inom ett bekvämt räckhåll, som en mångfald av butiker av alla dess slag, mysiga caféer och konditorier samt omtyckta och välbesökta restauranger. Flera alternativ finns när det gäller mataffärer, och för dig som pendlar erbjuds här suveränt goda kommunikationer.

LÖTSJÖN
Nära bostaden finner ni Lötsjön och Råstasjön med dess grönområden och suveräna motionsslingor. Här finns dessutom Gröna Stugan café och restaurang, som under sommaren är ett populärt utflyktsmål.

TORNPARKEN/MARABOUPARKEN
Tornparken är en populär park som ligger lättillgänglig mitt i centrala Sundbyberg. Med dess höga läge ges en härlig vy över takåsar och man kan med fördel njuta av en fantastisk solnedgång. Tornparken har rustats upp med lekplatser, parkbänkar etc. Numera kan man också kunna njuta av god mat i mysiga restaurangen Delibruket som slagit upp portarna i det gamla vattentornet.

Marabouparken som är en prisbelönad park är även det ett mysigt tillhåll i närheten för promenader och picknick. Parken skapades under åren 1937 och 1955 och har både spatiösa gräsytor, barnbad och en betydande samling modern skulptur.

Kommunikation

KOMMUNIKATION
Sundbyberg är en av landets mest kommunikationstäta kommuner; två tunnelbanelinjer med fem stationer, pendeltåg, fjärrtåg och ett antal busslinjer gör att tidsavståndet till city varierar mellan 10 och 20 minuter. Dessutom invigdes tvärbanan i oktober 2013 med hållplats på Landsvägen. Den kopplar ihop Alvik och Solna station där nya nationalarenan ligger. Pendeltåget tar dig till Odenplan på 5 minuter!

Parkering

PARKERING
Generellt i Sundbyberg gäller boendeparkering. Avgift för detta är 600 kr /mån. Se mer på www.sundbyberg.se. Vissa föreningar kan även ha egna parkeringsplatser, se vidare under objektet.

Övrigt

MOTION
Förutom motionsslingorna runt Lötsjön och Ursvik erbjuder staden även en bred flora av simhall, ishall, curling, idrottsanläggningar och sporthallar.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.