Ursvik

Forskningsringen 90B

Välkommen till ett modernt boende med alla rätt! Lägenheten karaktäriseras av stilrena materialval och väldisponerade ytor! Härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger utmärkt utrymme för soffa samt matplats, rymlig sovrum med gott om förvaring, badrum med kombimaskin samt väl tilltagen balkong belägen högt i huset med fritt läge utan insyn. Belägen i expansiva Ursvik med närhet till kommunikationer, affärer samt närservice, utegym och fotbollsplan. Välkommen på visning!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 37.5 kvm
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 6 av 8, hiss finns
  • Avgift: 2 931 kr inkl. värme, kallvatten, kabel-tv, bredband och telefoni
  • Förening: Brf Omnia
  • Byggnadsår: 2018
  • Område: Ursvik, Sundbyberg

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Emelie Zazzi

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Forskningsringen 90B

  • Högt och fritt läge
  • Bredband ingår i avgiften
  • Stilrena materialval

Hall

Hall med plats för avhängning samt skohylla. Ljusa väggar och parkett på golv. Säkerhetsdörr är installerad.

Visa mer

Kök

Modernt och stiligt inrett kök med genomtänkta och påkostade materialval. Kökets utformning genererar mycket goda arbetsytor och det stora antalet över- och underskåp erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Grå bänkskiva och vita köksluckor med stilrena handtag. Maskinell utrustning i form av; kyl/frys & integrerad diskmaskin, induktionshäll med fläkt ovan, varmluftsugn och inbyggd mikro.

Visa mer

Vardagsrum

Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar ett socialt rum som inbjuder till en rad olika möbleringsalternativ. I rummet finns gott om plats för matbord , större soffgrupp och annat om så önskas. Bostadens ytskikt karaktäriseras av genomgående vackert trägolv och målade väggar. Härifrån når ni bostadens balkong i högt och fritt läge.

Visa mer

Balkong

Stor balkong med en härlig vy över området i insynsskyddat läge. På den väl tilltagna balkongen finns god yta för utomhusmöblemang!

Visa mer

Sovrum

Rymligt sovrum med bra förvaring i form av garderober längs ena väggen. Plats för större säng och sängmöblemang. Ljusa väggar och parkett på golv.

Visa mer

Badrum

Helkaklat badrum utrustat med duschvägg i klarglas, wc, handfat med kommod och arbetsbänk samt förvaringsskåp ovan kombimaskin.

Visa mer

Bostadsinfo

Visa mer

Området

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
37.5 m²
Våning
6 av 8, hiss finns
Andel i förening
0,4594 %
Andel av årsavgift
0,47176 %
Allmänt om lägenheten
FÖRRÅD Till bostaden följer ett källarförråd GEMENSAMHETSUTRYMMEN: Cykelförråd/barnvagnsförråd och rullstolsförråd finns i entré och gårdsplan. TV / INTERNET: Fastigheterna är anslutna till ComHem. I årsavgiften ingår Gruppavtal digitalt grundutbud, bredband 100/100 och telefoni. Eventuella tillvalstjänster betalas av respektive bostadsrättsinnehavare direkt till leverantören. PARKERING Föreningen har tillgång till 89 parkeringsplatser varav 72 i de egna byggnaderna och 17 i det näraliggande Bollgaraget. För närvarande är det kö för att få parkeringsplats. Det finns ett garage i två plan under Forskningsringen 85 och 87 med 72 st parkeringsplatser. Ordinarie parkeringsplats kostar här 900 kr/mån, elbilsplats med laddning kostar 1500 kr/mån. Föreningen har också 17 parkeringsplatser i Bollgaraget nära föreningens byggnader. Under en begränsad tid har föreningen dessutom tillgång till ytterligare ett tiotal platser i Bollgaraget (utöver de 17), dessa hyrs ut med korttidskontrakt. https://www.brfomnia.se/ OMRÅDET Läget är optimalt med det bästa som Stockholm har att erbjuda precis runt knuten: 5 minuter till Mall of Scandinavia, 10 minuter till Sundbybergs Centrum - och natursköna strövområden alldeles utanför dörren. Intill det gamla Ursvik växer en ny stadsdel fram på höjden. Ljusa och välplanerade lägenheter och inramade av grönska. Ett boende för dig som inte vill kompromissa. Här hittar du den perfekta blandningen mellan lugn och city. Strax intill huskropparna finns lekplatser, cykelvägar, gräsmattor, fotbollsplaner och parknöjen. Och ett stenkast bort: Friluftsområden, utegym, skolor och matvarubutiker. Omnia är en fristad från innerstaden. Ett grönt boende med alla bekvämligheter runt knuten. En plats med utrymme att leva, växa och ta nästa steg i livet. Ovanför garaget finns utegym samt fotbollsplan! NÄRSERVICE OCH KOMMUNIKATION Fint läge med direkt närhet till naturen, Sundbybergs C, Stockholms City och Kista. Området är i utveckling och här byggs flera butiker, caféer och restauranger. Runt det stora torget kommer det att finnas ett stort utbud av närservice så som vård- och barnavårdscentral, bibliotek mm. För den shoppingsugne finns ett stort utbud av gallerior i grannområdena. Kista Galleria, Bromma Blocks, Mall of Scandinavia och Solna Centrum ligger alla inom kort bilavstånd. PrisXtra ligger ca 1 km från området i Hallonbergen och Willys samt Coop Konsum kompletterar utbudet av matbutiker. Den närmaste tunnelbanan (blå linje) ligger i Hallonbergen. Dit åker man på ca 7-8 min med direktbuss 504. Bussen trafikerar Stora Ursvik via Lilla Ursvik till Hallonbergen. Övriga busslinjer är 515 som åker mellan Sundbyberg station och Odenplan , 113 mellan Sundbyberg torg-Solna C samt en nattbuss (nr 595) som trafikerar mellan Sundbybergs station-Näckrosen-Solna station-Odenplan-Stockholm C. I Sundbybergs centrum finns regionaltåg, pendeltåg, T-bana (blå linje) och bussar.

Föreningen

Namn
Brf Omnia
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
167 lägenheter
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Allmänt om föreningen

Överlåtelseavgift: 2,5 % av prisbasbeloppet, betalas av bostadsrättshavaren

Pantsättningsavgift: 1 % av prisbasbeloppet, betalas av pantsättaren

Andrahandsuthyrning: Avgift tas ut med 10 % av prisbasbeloppet

Föreningen är äkta

Fastigheterna Sundbyberg Docenten 1 och Sundbyberg Laboratoriet 1 i Sundbybergs kommun
innefattar fem byggnader med 167 lägenheter i bostadsrättsform. Fastigheterna har adresserna:

Forskningsringen 90B - HUS 11
Forskningsringen 88 - HUS 12
Forskningsringen 86 - HUS 13
Forskningsringen 85 A - HUS 21
Forskningsringen 87 A - HUS 22

Föreningen har inte planerat några avgiftsförändringar (2020-12-08)

Information om månadsavgiften
inkl. värme, kallvatten, kabel-tv, bredband och telefoni
Tv och Bredband
Fastigheten är ansluten till fibernät. Ett basutbud av TV, internet och telefoni ingår i månadsavgiften. Eventuella tillvalstjänster betalas av respektive bostadsrättshavare direkt till leverantören.
Parkering
Föreningen har tillgång till 89 parkeringsplatser varav 72 i de egna byggnaderna och 17 i det näraliggande Bollgaraget. För närvarande är det kö för att få parkeringsplats. Det finns ett garage i två plan under Forskningsringen 85 och 87 med 72 st parkeringsplatser. Ordinarie parkeringsplats kostar här 900 kr/mån, elbilsplats med laddning kostar 1500 kr/mån. Föreningen har också 17 parkeringsplatser i Bollgaraget nära föreningens byggnader. Under en begränsad tid har föreningen dessutom tillgång till ytterligare ett tiotal platser i Bollgaraget (utöver de 17), dessa hyrs ut med korttidskontrakt.
Övrigt
Källsorteringsrum: Gemensamma källsorteringsrum finns i två av husen. Lägenhetsförråd: Lägenhetsförråd finns till alla lägenheter. Passersystem: Digitalt passersystem finns för entréportar och vissa gemensamma utrymmen. Tvättstuga Gemensam tvättstuga finns ej. Varje lägenhet har egen tvättmaskin och torktumlare eller kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
2018
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
Hiss
Ja

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
31,23%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
3 600 kr/år
Försäkring
2 160 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
5 760 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
2 personer
Kommentar
Enl schablon
Energideklaration
Ej nödvändig
DATUM FÖR ENERGIDEKLARATION
2021-11-30

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.