Centrala Sundbyberg

Spinnerigatan 5A, 6tr

Kommande försäljning

Nu ges möjligheten att förvärva denna exklusiva etta belägen högt upp i huset med balkong! Här har man verkligen varje kvadratmeter på rätt ställe, där man skapat smart planering och snygg design. När du stiger in genom dörren möts du av en hall med hatthylla för ytterkläder och flera garderober. Till vänster om entrén ligger badrummet med bl.a kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Vidare fram i bostaden finns det stilrena köket (från Poggenpohl) som är i öppen och social planlösning med vardagsrummet. Här finns även en sovalkov som gör att sängen blir avskiljd från resterande rum. Via vardagsrummet nås bostadens rymliga balkong (7kvm) där man kan njuta av umgänge med vänner/familj, samtidigt som man kan ta del av det som händer i trädgården som är gemensam för alla boende på innergården.

Inredningsarkitektens val håller god kvalité och fungerar som en perfekt bas. På golven ligger ett enstavigt ekgolv och det är vita platsmålade socklar. Dörrarna är vita med en gedigen ram och handtag i svart och dörrfoder är platsmålat. Garderober är vita med svart knopp i samma serie som dörrhandtag och krokar. Väggar och tak är målade i vitt. Fönsterbänkar i vit carraramarmor!

Som boende i Fabriksparken har man tillgång till tvättstuga, cykelrum, bilpool (läs mer under parkering), övernattningslägenhet (300kr/mån) samt en grönskande innergård med orangeri/växthus!

Här bor du i ett svårslaget läge med närhet till både puls och natur. Utanför porten finns Willys med du har även ICA ett stenkast bort. Restauranger kan man välja och vraka mellan, varför inte Paul Taylor Lanthandel (finns i fastigheten) alt. populära The Public (i Signalfabriken)? Utbudet är stort och det finns många olika restauranger och pubar att välja emellan beroende på vad man är sugen på! Längs Sturegatan finns flertalet butiker och caféer och inom kort promenadavstånd nås även Tulegatan med sitt utbud av restauranger, café och gym. För den som gillar träning finns det flera olika gym i närheten, bl.a SATS i signalfabriken. Önskar man ta en trevlig promenad så rekommenderas starkt att man går till nästa kvarter, där har man Bällstaviken (med promenadstråk in till stan samt en båtklubb). Tar man sig mot Ursviksvägen kommer man även nå fantastiska promenadstråk längs Lötsjön! Sundbybergs är Sveriges kommunikations tätaste kommun vilket innebär att du bor nära buss, pendeltåg, tunnelbana, regional tåg samt tvärbana!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 36 kvm
  • Antal rum: 1 rum
  • Våning: 6 av 9, hiss finns
  • Avgift: 2 100 kr Inkl. värme & VA
  • Förening: Brf Fabriksparken 1
  • Byggnadsår: 2019
  • Område: Centrala Sundbyberg, Sundbyberg
Pris

2 695 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Melanie Smedlund

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Spinnerigatan 5A, 6tr

HALL

Välkomnande entré med avhängning direkt innanför säkerhetsdörren. Vidare fram finns ett linneskåp, städskåp och flera garderober. Genomgående mattlackad ekparkett och ljust målade väggar.

Visa mer

BADRUM

Duschvägg i glas, kombinerad tvättmaskin/torktumlare, handdukshängare, Kommod samt spegelskåp ( Vedum) och blandare ifrån Tapwell. Den infällda takbelysningen styrs med dimmer. Den svarta tråden i badrummet är krokarna och en för projektet framtagen handdukshängare, samma serie som hängare och knoppar i övrigt. På golvet ligger en kalkstensliknande keramisk platta, golvvärme och väggarna är målade i gröna toner.

Visa mer

VARDAGSRUM

I öppen och social planlösning med köket. Här inryms soffa, TV-möblemang samt matplats. Fint ljusinsläpp via stort fönsterparti mot innergården. Ekparkett och ljust målade väggar.

Visa mer

BALKONG

Via vardagsrummet nås bostadens rymliga balkong om hela 7kvm. Här inryms både möblemang samt plantering. Belägen i västläge med utsikt över innergården. Här trivs man!

Visa mer

KÖK

Köken är prioriterade i bostäderna och de står för kvalité, design och ingenjörskonst med livsstil i fokus. Köksnickerierna är från Poggenpohl med laserkantade laminatluckor i stilren kulör. Väggskåpen är utan handtag och bänkskåpen har en grepplist. Bänkskivan med planmonterad diskho, och stänkskydd är i samma laminat och kulör som övriga snickerier. Kyl/frys och diskmaskin är helintegrerade, lägg där till en rostfri ugn samt en induktionshäll, samtliga vitvaror rån Electrolux. Här finns det även given plats för mikro i överskåp. Ekparkett och ljust målade väggar.

Visa mer

SOVALKOV

Via vardagsrummet nås bostadens sovalkov som inrymmer en säng om 1,20. Ekparkett och ljust målade väggar.

Visa mer

Planskisser

Omgivning

OMGIVNING

Allmänt om området

LÄGE I STADSDELEN
För dig som gillar känslan av stad och puls! Sundbyberg är en liten stad i storstaden och här finns allt ni behöver inom ett bekvämt räckhåll, som en mångfald av butiker av alla dess slag, mysiga caféer och konditorier samt omtyckta och välbesökta restauranger. Flera alternativ finns när det gäller mataffärer, och för dig som pendlar erbjuds här suveränt goda kommunikationer.

LÖTSJÖN
Nära bostaden finner ni Lötsjön och Råstasjön med dess grönområden och suveräna motionsslingor. Här finns dessutom Gröna Stugan café och restaurang, som under sommaren är ett populärt utflyktsmål.

TORNPARKEN/MARABOUPARKEN
Tornparken är en populär park som ligger lättillgänglig mitt i centrala Sundbyberg. Med dess höga läge ges en härlig vy över takåsar och man kan med fördel njuta av en fantastisk solnedgång. Tornparken har rustats upp med lekplatser, parkbänkar etc. Numera kan man också kunna njuta av god mat i mysiga restaurangen Delibruket som slagit upp portarna i det gamla vattentornet.

Marabouparken som är en prisbelönad park är även det ett mysigt tillhåll i närheten för promenader och picknick. Parken skapades under åren 1937 och 1955 och har både spatiösa gräsytor, barnbad och en betydande samling modern skulptur.

Kommunikation

KOMMUNIKATION
Sundbyberg är en av landets mest kommunikationstäta kommuner; två tunnelbanelinjer med fem stationer, pendeltåg, fjärrtåg och ett antal busslinjer gör att tidsavståndet till city varierar mellan 10 och 20 minuter. Dessutom invigdes tvärbanan i oktober 2013 med hållplats på Landsvägen. Den kopplar ihop Alvik och Solna station där nya nationalarenan ligger. Pendeltåget tar dig till Odenplan på 5 minuter!

Parkering

PARKERING
Generellt i Sundbyberg gäller boendeparkering. Avgift för detta är 600 kr /mån. Se mer på www.sundbyberg.se. Vissa föreningar kan även ha egna parkeringsplatser, se vidare under objektet.

Övrigt

MOTION
Förutom motionsslingorna runt Lötsjön och Ursvik erbjuder staden även en bred flora av simhall, ishall, curling, idrottsanläggningar och sporthallar.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.