Centrala Sundbyberg

Friluftsvägen 3, 3tr

Oerhört yteffektiv 1:a med låg avgift om 468kr/mån!

Oerhört yteffektiv 1:a med låg avgift om 468kr/mån!

Nu ges möjligheten att förvärva denna yteffektiva 1:a med fantastiskt låg avgift om endast 468 kr/mån! Bostaden passar utmärkt som första boende alt. övernattningsbostad. Planlösningen erbjuder ett rymligt allrum utrustat med kokvrå, väl anpassat badrum samt förvaring genom två rymliga garderober. Genomgående fina och ljusa ytskikt samt fint ljusinsläpp via större fönsterparti beläget mot grönska i insynsskyddat läge. Utmärkt belägen invid gränsen till Solna. Här är man boende i brf Sparven 11 som är en skuldfri förening!

Här bor man med närhet till Lötsjön, Tuletorget, flertalet gym, Näckrosens t-bana, matbutik samt gamla filmstaden som erbjuder både bio och restauranger. Inom närområdet når man även Sundbybergs centrum med all tänkbar kommunikation och service. Det extremt bra läge som bostaden erbjuder gör att man enkelt kan ta del utav allt som både Sundbyberg och Solna erbjuder. En frisk promenad ifrån bostaden via sjöarna finner man Skandinaviens största galleria i form utav Mall of Scandinavia.

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE VID INTRESSE!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 19 kvm
  • Antal rum: 1 rum
  • Våning: 3 av 3, hiss finns
  • Avgift: 468 kr inkl. värme och VA
  • Förening: Brf Sparven 11
  • Byggnadsår: 1954
  • Område: Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Melanie Smedlund

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Friluftsvägen 3, 3tr

Allrum

Effektivt och optimalt planerat allrum med plats för både sällskapsdel/säng samt matplats. Allrummet är utrustat med en yteffektiv kokvrå som kan stängas till om så önskas. Här finns bra förvaringmöjligheter samt en induktionsplatta. Fint ljusinsläpp via större fönsterparti i helt insynsskyddat läge. Ljusa ytskikt.

Visa mer

Badrum

Badrummet nås via bostadens hall. Utrustat med duschhörna, WC, handfat, badrumsskåp samt handdukstork. Kaklade väggar och välbehållen våtrumsmatta.

Visa mer

Hall

Hall som erbjuder utrymme för kyl/frys med plats för mikro ovanför. Här har man bra förvaringsmöjligheter genom två garderober med överskåp. Hallen är även utrustat med innerdörr som stänger eventuellt ljud ute. Ljusa ytskikt som breder sig vidare in till allrummet.

Visa mer

Exteriör

Perfekt läge som erbjuder att man enkelt kan ta del utav allt som både Sundbyberg och Solna erbjuder. Här har föreningen även en trevlig innergård med sol och grillmöjligheter.

Visa mer

Närområde

Här har man närhet till sjöar, grönområden, Mall of Scandianvia och mycket mer!

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

LÄGE I STADSDELEN
För dig som gillar känslan av stad och puls! Sundbyberg är en liten stad i storstaden och här finns allt ni behöver inom ett bekvämt räckhåll, som en mångfald av butiker av alla dess slag, mysiga caféer och konditorier samt omtyckta och välbesökta restauranger. Flera alternativ finns när det gäller mataffärer, och för dig som pendlar erbjuds här suveränt goda kommunikationer.

LÖTSJÖN
Nära bostaden finner ni Lötsjön och Råstasjön med dess grönområden och suveräna motionsslingor. Här finns dessutom Gröna Stugan café och restaurang, som under sommaren är ett populärt utflyktsmål.

TORNPARKEN/MARABOUPARKEN
Tornparken är en populär park som ligger lättillgänglig mitt i centrala Sundbyberg. Med dess höga läge ges en härlig vy över takåsar och man kan med fördel njuta av en fantastisk solnedgång. Tornparken har rustats upp med lekplatser, parkbänkar etc. Numera kan man också kunna njuta av god mat i mysiga restaurangen Delibruket som slagit upp portarna i det gamla vattentornet.

Marabouparken som är en prisbelönad park är även det ett mysigt tillhåll i närheten för promenader och picknick. Parken skapades under åren 1937 och 1955 och har både spatiösa gräsytor, barnbad och en betydande samling modern skulptur.

Kommunikation

KOMMUNIKATION
Sundbyberg är en av landets mest kommunikationstäta kommuner; två tunnelbanelinjer med fem stationer, pendeltåg, fjärrtåg och ett antal busslinjer gör att tidsavståndet till city varierar mellan 10 och 20 minuter. Dessutom invigdes tvärbanan i oktober 2013 med hållplats på Landsvägen. Den kopplar ihop Alvik och Solna station där nya nationalarenan ligger. Pendeltåget tar dig till Odenplan på 5 minuter!

Parkering

PARKERING
Generellt i Sundbyberg gäller boendeparkering. Avgift för detta är 600 kr /mån. Se mer på www.sundbyberg.se. Vissa föreningar kan även ha egna parkeringsplatser, se vidare under objektet.

Övrigt

MOTION
Förutom motionsslingorna runt Lötsjön och Ursvik erbjuder staden även en bred flora av simhall, ishall, curling, idrottsanläggningar och sporthallar.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.