Lilla Alby

Gjuteribacken 4B, 1tr

Möjlig trea!

SÅLD

Möjlig trea!

Nu ges möjligheten att bli ägare till denna hemtrevliga bostad. Bostaden var från början en trerummare. För den som önskar återställa lägenheten till en trea går det enkelt att ordna genom att sätta upp en vägg (se alternativ planlösning). Vidare så har man fantastiskt ljusinsläpp tack vare stora fönster i två väderstreck. Bostaden har ett väl tilltaget vardagsrum med vacker originalparkett och utgång till en härlig balkong! Lägenheten har ett modernt och stilrent kök med utrymme för större matplats, stambytt och helkaklat badrum, ett trivsamt sovrum med klädkammare. Genomgående hemtrevlig känsla, rymlig takhöjd om ca. 2,60 och fina ytskikt. Till bostaden hör även nyttjanderätt till ett vindsförråd. Här är det bara att flytta in och börja trivas.

Här är man boende i Brf Berghällen 15 som består av 44 lägenheter varav 3 fortsatt är hyresrätter (dold tillgång). Berghällen 15 är en stabil förening där man redan utfört stora renoveringar, bl.a byte till 3-glasfönster, takrenovering, stambyte, dränering vid hus 4 etc. I föreningen finns cykelrum, barnvagnsförråd, tvättstuga och gemensamt gårdsutrymme med sittplatser och grillmöjligheter.

Lägenheten ligger attraktivt i Lilla Alby, Sundbyberg. På gångavstånd når man Sundbybergs centrum med all möjlig service som affärer, restauranger, caféer och matbutiker. I Sundbybergs centrum har du tillgång till kommunikationer som tvärbana, tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg samt flygbussar. Några minuter bort finns Bällstaån och dess vackra strandpromenad samt Strandtorget. Både Tuvanparken och Stamgårdsparken finns på kort avstånd.

VID INTRESSE - kontakta ansvarig fastighetsmäklare Melanie Smedlund.

Visa mer
Slutpris

3 665 000 kr

Ansvarig mäklare

Melanie Smedlund

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.