Såld lägenhet på Tulegatan 20 i Centrala Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Tulegatan 20

Högt upp med balkong och öppen spis!

Såld

Högt upp med balkong och öppen spis!

Välkomna till denna hemtrevliga 3:a belägen högt upp i fastigheten med en balkong med magnifik utsiktsvy! Tack vare bostadens unika hörnläge får bostaden ett rikligt ljusinsläpp via flertalet fönsterpartier. Här har man rymliga rum och genomgående bra förvaring och avhängningsmöjligheter. Välplanerat kök med bra maskinell utrustning samt utrymme för matplats, badrum med bl.a förberett för tvättmaskin, två rymliga sovrum och ett tilltaget vardagsrum med både en öppen spis samt utgång till bostadens magnifika balkong. Bostaden har genomgående ljusa och fina ytskikt. Till bostaden hör även nyttjanderätt till ett källar- och vindsförråd. Här är det bara att flytta in och börja trivas!

Här är man boende i Brf Fågelhusen som bildades år 2006 och förvärvade fastigheten Kv Trasten 3. Föreningen består av 5 st flerbostadshus innehållande 130 st lägenheter (varav 13st fortsatt är hyresrätter) och 2 st lokaler. I huset finns tvättstuga, barnvagnsrum och cykelförråd.

Alldeles utanför porten finns trevliga gräsytor med parkbänkar och lekplats. På kort promenadavstånd finns flertalet kommunikationsmöjligheter, restauranger, service samt närhet till vacker natur längs Lötsjön och Golfängarna.

Kontakta ansvarig mäklare Marcus för mer information!

Visa mer
Slutpris

5 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Marcus Nilsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.