Stora Ursvik

Mönstringsvägen 1

Välplanerad 4:a med två badrum och sydvästvänd terrassbalkong!

SÅLD

Välplanerad 4:a med två badrum och sydvästvänd terrassbalkong!

Äntligen är en av de välplanerade fyrorna med två badrum och sydvästvänd terrassbalkong om ca 20 kvm på Mönstringsvägen 1 till salu! Den genomgående planlösningen erbjuder ett fantastiskt ljusinsläpp via flertalet större fönsterpartier. Detta är ett tilltaget hem för familjen som sätter krav på sitt boende. Bostadens disponering ger stora och sociala ytor. Stor terrassbalkong om ca 20 kvm utrustad med weber gasolgrill samt fläktkåpa belägen mot föreningens innergård. Disponeras om tre väl tilltagna sovrum med god förvaring, genomgående planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar en social planlösning, fullutrustat badrum med tvättmaskin och torktumlare, extra badrum, walk in closet och sist men inte minst, den underbara balkongen.

Ursvik är ett område i Sundbyberg som är i ständig utveckling och en ny stad har börjat växa fram. Här finns nu det mesta man kan tänka sig gällande omsorg med många förskolor och skolor men även restaurang, minilivs och gym. På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach och Coop. Även goda kommunikationer finns med buss 504 som tar dig till tunnelbanan i Hallonbergen eller Rissne på 5 minuter och sedan vidare till Sundbybergs Centrum om så skulle önskas. För mer kommunikationer, se separat stycke. En stor fördel med Ursvik är den direkta närheten till naturen. Ursviks motionsområde och Igelbäckens naturreservat är ett naturnära och välutvecklat motionsområde för löpning och cykling eller varför inte på vintern ta sina skidor ut i elljusspåret. Det är heller inte långt till sjöarna för trevliga promenader eller skridskoåkning.

Kontakta ansvarig mäklare Marcus Nilsson på 070-849 46 50 för mer information eller privatvisning. Välkomna!

Visa mer
Slutpris

3 795 000 kr

Ansvarig mäklare

Marcus Nilsson

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.