Centrala Sundbyberg

Mariagatan 8B

Hemtrevlig etta med balkong!

SÅLD

Hemtrevlig etta med balkong!

BALKONG - Nu ges möjlighet att förvärva denna hemtrevliga etta med balkong! Belägen i fastighet från 1930 och har bevarade originaldetaljer såsom djupa fönsternischer, originalgolv och rymlig takhöjd. Genomgående hemtrevlig känsla som är svårslagen!

Brf Mariahöjden är en stabil förening där man har gjort många av dom stora renoveringarna (Bl.a stambyte & fönsterbyte). Som boende i föreningen har man tillgång till en trivsam innergård som finns på fastighetens baksida, två tvättstugor, cykelrum och barnvagnsrum. Till bostaden hör även nyttjanderätt till ett vindsförråd.

Bostaden är belägen centralt i Sundbyberg med ett optimalt läge med kort promenad till både Tuletorget och stadskärnan, Sturegatan/Landsvägen. Längs Tulegatan finns flera restauranger, Thai House Wok, Piatti och många fler. Där finns även SATS och Waynes coffee. Går man åt andra hållet så når man Sundbybergs stadskärna som erbjuder ett rikligt utbud av shopping, restauranger, caféer, barer, systembolaget, matbutiker osv. Från bostaden når man ICA Maxi i Solna Business park på ca. 5 minuters promenad. Samtliga kommunikationer med buss, tunnelbana, tvärbana, SJ-tåg, flygbussar och pendeltåg nås på nära avstånd. I närheten finns även fina naturområden som Lötsjön, Råstasjön och Marabouparken.

VID INTRESSE - kontakta ansvarig mäklare.

Visa mer
Slutpris

2 300 000 kr

Ansvarig mäklare

Melanie Smedlund

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.