Centrala Sundbyberg

Fredsgatan 14B, Vån 4/4

Sekelskiftespärla med genomgående planlösning högst upp i huset!

Sekelskiftespärla med genomgående planlösning högst upp i huset!

I ett högt eftertraktat kvarter ligger denna fantastiska lägenhet om två rum och kök i fastighet från tidigt 1900-tal. Tidstypiska drag såsom djupa fönsternischer, väl tilltagen takhöjd och snidade snickerier är genomgående i hela lägenheten. Till denna charm läggs sedan att lägenheten är renoverad med stor noggrannhet och med genomtänkta materialval såsom vackra vitlaserade furutiljor och ljusa ytskikt.
Lägenheten består av ett modernt kök, stort sovrum med direkt access till en fantastisk walk-in-closet, stilfullt vardagsrum samt badrum. Den vackra fastigheten har en grönskande baksida i anslutning mot lummiga Tornparken som även lägenheten har utsikt över. Föreningen är solid och mycket lågt belånad. Detta är riktig Sundbybergspärla som måste upplevas.

Lägenheten ligger attraktivt i Sundbyberg och runt hörnet finns all möjlig service som trevliga restauranger, ett myller avcaféer, matbutiker samt ett stort utbud av butiker. Från Fredsgatan når du närmast Duvbo T-bana (ca 150 meter från dörren) som tar dig in till Stockholm på 12 min. Med gångavstånd till Sundbybergs centrum har du även tillgång till kommunikationer som pendeltåg, tvärbana och fjärrtåg. För motion finns Sundbybergs renoverade simhall samt tennisbanor precis utanför huset. Underbara Lötsjön och Tornparken ligger dessutom en kortare promenad bort.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Marcus på 070-849 46 50 för mer information eller för en förhandsvisning!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 64 kvm
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 4 av 4, Finns ej.
  • Avgift: 3 310 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV
  • Förening: Brf Snickaren 3
  • Byggnadsår: 1929
  • Område: Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Marcus Nilsson

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Fredsgatan 14B, Vån 4/4

Vardagsrum

Det luftiga vardagsrummet har väl tilltagen takhöjd, ljusa ytskikt och fönsterparti med utsikt mot staden. Tack vare djupa fönsternischer, spröjsade fönster och ett massivt furugolv en vacker och stämningsfull karaktär. Här finns gott om sällskapsytor för såväl soffmöblemang som matgrupp. På golvet ligger vackert vitlaserade furutiljor och väggarna är målade i sober grå ton.

Visa mer

Kök

Vackert och välplanerat kök med härlig utsikt över grönskande Tornparken. Köket har en lantlig känsla med moderna inslag. Här finns gott om förvaringsmöjligheter med ett stort antal över- och underskåp. Skåpens vita fronter går bra ihop med de stilrena rostfria detaljerna och arbetsbänken i svart. Ovan arbetsbänken finns ett snyggt kakel i marmorstil med stämningsfull belysning i form av spotlights. Goda ytor finns för den som önskar ha en matplats i köket för mellan 2-4 personer. Den maskinella utrustningen består av kombinerad ugn & micro, spishäll, fläkt, diskmaskin och kombinerad kyl och frys. Snyggt klinkergolv i svart matchas till övriga köket och väggarna är målade i vitt.

Visa mer

Sovrum

I det rofyllda sovrummet finns plats för en stor dubbelsäng med tillhörande möblemang såsom sängbord och extra förvaringsenheter. Från sovrummet bjuds det på en vacker utsikt över Tornparken i ett insynsskyddat läge. I anslutning till det härliga sovrummet finns lägenhetens fantastiska walk-in-closet med välanpassade och funktionella förvaringsmöjligheter. På golvet samma tjusiga furutiljor som i större delarna av bostaden och väggarna har en elegant tapet i beiget och vitt.

Visa mer

Walk in closet

I direkt anslutning från sovrummet ligger denna dröm. En stor och praktiskt walk-in-closet som inrymmer stora garderobslösningar. På golvet ligger ett fint mörkt golv och väggarna är målade i vitt. Ansluter även från hallen.

Visa mer

Entré/Hall

När du kliver in i lägenheten välkomnas du av en ljus och mycket tilltalande entré. Här finns gott om utrymmen för avhängning och förvaring. Den tilltagna takhöjden även i hallen, de ljust målade golvet och väggarna skapar rymd och en hemtrevlig, inbjudande atmosfär.
Här finns också ytterligare förvaring genom walk-in-closet som ansuter både från hall och sovrum. Även här de vackra furutiljorna som mathas med vitmålade väggar. Lägenheten har säkerhetsdörr!

Visa mer

Badrum

Stilfullt badrum med vitt kakel som elegant bryts av mot mörkare nyans i duschhörnan. Funktionellt duschutrymme med takdusch. I badrummet finns bra förvaring bland annat i form av en kommod under handfat, spegel samt badrumsskåp plus hyllplan ovan wc. I övrigt utrustat med wc och vikbar duschvägg i klarglas.

Visa mer

Exteriör

Väl bevarad fasad i snart 100 år gammalt hus.

Bostaden tillhör den äkta föreningen Brf Snickaren 3 som består av 22 lägenheter upplåtna med bostadsrätt, 3 st med hyresrätt samt 2 st lokal. Stabil bostadsrättförening med låg belåning samt ett hus från 1929 i mycket gott skick. Avgifterna ligger stabila och föreningens ekonomi är god.

Visa mer

Innergård

Möjlighet finns att tillgå föreningens fantastiska och lummiga innegård. I nästan direkt anslutning till bostaden får man njuta av denna lugna oas. Här finns flera trevliga sittplatser där föreningen bistår med utemöbler, sittdynor och grill. För den intresserade finns tillgång till egen kolonilott med självplock! På innergården finns även stora ytor för lek. Här finns möjlighet till fantastiska sommarkvällar med familj och vänner.

Visa mer

Bostadsinfo

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN/LÄGENHETEN
Tvättstuga och cykelrum finns på entréplan i Fredsgatan 14A.
En gemensam grillplats för medlemmarna, kolonilott för den intresserade och härliga gräsytor finns på baksidan som vetter mot Tornparken.

KABEL-TV OCH INTERNET
Kabel-TV via Com Hem alt. Sundbybergs Stadsnät. Bredband via Sundbybergs Stadsnät.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör nyttjanderätten av ett vidsförråd.

PARKERING
Boendeparkering via Sundbyberg kommun för 600 kr/mån.

LÄGENHETSREGISTER
Lägenheten är i föreningens register registrerad som 61 kvm. Men efter faktiskt uppmätning så påvisades att den är 64 kvm. Mätning enligt SS 21054:2009.

Visa mer

Sundbyberg

För dig som gillar känslan av stad och puls! Sundbyberg är en liten stad i storstaden och här finns allt ni behöver inom ett bekvämt räckhåll, som en mångfald av butiker av alla dess slag, mysiga caféer och konditorier samt omtyckta och välbesökta restauranger. Flera alternativ finns när det gäller mataffärer, och för dig som pendlar erbjuds här suveränt goda kommunikationer.

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

LÄGE I STADSDELEN
För dig som gillar känslan av stad och puls! Sundbyberg är en liten stad i storstaden och här finns allt ni behöver inom ett bekvämt räckhåll, som en mångfald av butiker av alla dess slag, mysiga caféer och konditorier samt omtyckta och välbesökta restauranger. Flera alternativ finns när det gäller mataffärer, och för dig som pendlar erbjuds här suveränt goda kommunikationer.

LÖTSJÖN
Nära bostaden finner ni Lötsjön och Råstasjön med dess grönområden och suveräna motionsslingor. Här finns dessutom Gröna Stugan café och restaurang, som under sommaren är ett populärt utflyktsmål.

TORNPARKEN/MARABOUPARKEN
Tornparken är en populär park som ligger lättillgänglig mitt i centrala Sundbyberg. Med dess höga läge ges en härlig vy över takåsar och man kan med fördel njuta av en fantastisk solnedgång. Tornparken har rustats upp med lekplatser, parkbänkar etc. Numera kan man också kunna njuta av god mat i mysiga restaurangen Delibruket som slagit upp portarna i det gamla vattentornet.

Marabouparken som är en prisbelönad park är även det ett mysigt tillhåll i närheten för promenader och picknick. Parken skapades under åren 1937 och 1955 och har både spatiösa gräsytor, barnbad och en betydande samling modern skulptur.

Kommunikation

KOMMUNIKATION
Sundbyberg är en av landets mest kommunikationstäta kommuner; två tunnelbanelinjer med fem stationer, pendeltåg, fjärrtåg och ett antal busslinjer gör att tidsavståndet till city varierar mellan 10 och 20 minuter. Dessutom invigdes tvärbanan i oktober 2013 med hållplats på Landsvägen. Den kopplar ihop Alvik och Solna station där nya nationalarenan ligger. Pendeltåget tar dig till Odenplan på 5 minuter!

Parkering

PARKERING
Generellt i Sundbyberg gäller boendeparkering. Avgift för detta är 600 kr/mån. Se mer på www.sundbyberg.se. Vissa föreningar kan även ha egna parkeringsplatser, se vidare under objektet.

Övrigt

MOTION
Förutom motionsslingorna runt Lötsjön och Ursvik erbjuder staden även en bred flora av simhall, ishall, curling, idrottsanläggningar och sporthallar.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.