Centrala Sundbyberg

Råstensgatan 14, Vån 4/4

Perfekt planerad 2:a med västvänd balkong högst upp i huset!

Perfekt planerad 2:a med västvänd balkong högst upp i huset!

Perfekt planerad 2:a högst upp i huset på centrala och eftertraktade Råstensgatan! Inbjudande lägenhet i gott skick med ljusa färger, ett härligt vardagsrum, underbar balkong i västläge, renoverat och stambytt badrum samt renoverat kök. Stabil förening med låg belåning och de stora renoveringarna genomförda! Centralt toppläge med närhet till all kommunikation. Denna lägenhet vill du inte missa. Välkommen på visning!

Kontakta ansvarig mäklare Marcus på 070-849 46 50 för mer information eller förhandsvisning!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 45 kvm
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 4 av 4, hiss finns
  • Avgift: 2 688 kr inkl Värme, VA & Kabel-TV
  • Förening: Brf Runan 1
  • Byggnadsår: 1945
  • Område: Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Marcus Nilsson

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Råstensgatan 14, Vån 4/4

Balkong

Praktfull balkong med vacker utsikt. Tack vare dess ostörda placering ges en fri och luftig känsla. Här kan man njuta av solen från tidigt på eftermiddagen till långt in på kvällen. God plats finns för matmöblemang.

Visa mer

Vardagsrum

Vardagsrummet välkomnar dig genom genomgående nyslipade och behandlade parkettgolv och en hög takhöjd. I blickfånget är rummets generösa fönsterpartier med helglasad fönsterdörr som erbjuder ett fantastiskt ljusinsläpp. Här finns god plats för såväl soffgrupp samt matsalsmöblemang. Vita väggar och vackert parkettgolv i samma tjusiga nyans som övriga bostaden som gör den enhetlig.

Visa mer

Kök

Stilrent och yteffektivt kök med ljusgrått stänkskydd ovan arbetsytorna i mörkgrått. Gott om förvaring i de vita över- och underskåpen. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, ugn, diskmaskin, fläkt, kyl & frys samt integrerad micro i praktisk arbetshöjd. Plats för matgrupp om 4-8 personer invid stort fönsterparti i västläge som ger ett fint ljusinsläpp. På golvet ligger ett fin enstavsparkett i samma nyans som i övriga bostaden.

Visa mer

Badrum

Modernt och helkaklat badrum i fint snitt. Stambytt badrum med ett snyggt klinkergolv i grå ton som snyggt matchas med kaklade väggar i vitt. Rymlig duschhörna som avskärmas med vikbara duschdörrar i frostat glas. Badrummet är vidare utrustad med wc, kommod, badrumsskåp samt spegelskåp med belysning ovan. Plats för tvättmaskin finns om man tar bort badrumsskåpet.

Visa mer

Sovrum

Rofyllt sovrum som inrymmer en dubbelsäng. På golvet ligger samma golv som i övriga bostaden. Förvaring ges via tre garderober. Stort fönster skapar ett härligt ljusinsläpp och väggarna är i sober blå ton.

Visa mer

Entré/Hall

Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter precis invid dörren. Från hallen nås bostadens alla övriga rum samt en mycket praktisk walk in closet. Samma golv som i köket och väggarna är målade i vitt. Säkerhetsdörr!

Visa mer

Walk in closet

I direkt anslutning till sovrummet finns denna praktiska klädkammare. Här finns plats för garderober samt klädstänger efter eget tycke. Detta gör förvaringen till ett nöje!

Visa mer

Exteriör

Välkommen till Brf Runan 1! Läs mer om den stabila föreningen nedan. Mysig innergård med stenlagd sittplats för föreningens medlemmar.

Visa mer

Bostadsinfo

TVÄTTSTUGA
Modern tvättstuga i källaren med 2 st tvättmaskin, torktumlare, torkskåp samt ett mangelrum. Lätt att få tvättider.

FÖRRÅD/GEMENSAMMA UTRYMMEN

Förråd: Till lägenheten hör ett källarförråd samt vindsförråd.
Cykelförråd: Cykelrum finns i föreningen. Plats för barnvagn finns även i källaren.
Övernattningsrum: Trevligt övernattningsrum med dubbelsäng och wc finns för föreningens medlemmar.

PARKERING
Boendeparkering på omkringliggande gator via Sundbyberg stad. För mer info se www.sundbyberg.se.

ÖVRIGT
Säkerhetsdörr

LÄGE I STADSDELEN
Uppe på Sundbybergs gräddhylla, i det eftertraktade området kring småstadscharmiga Sundbybergs vackra kyrka, finner ni denna lägenhet. Sturegatan med dess shopping, restauranger och kommunikationer ligger ett stenkast härifrån. Grönområden kring Lötsjön samt Ulvsundasjön inom promenadavstånd. Inte att förglömma, "Tornparken" med omkringliggande grönområden samt dess fantastiska solnedgång. Dessutom finnes Råsundavägen och Solna närbeläget med flera trevliga vistelser.

Närhet till signalfabriken med dess fantastiska serviceutbud; gym, restaurang, hotell, caféer samt butiker. Kort promenad till Sundbybergs Station har du dessutom tillgång till kommunikationer som tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och fjärrtåg. Några minuter bort finns Bällstaån och dess vackra strandpromenad.

Visa mer

Sundbyberg

För dig som gillar känslan av stad och puls! Sundbyberg är en liten stad i storstaden och här finns allt ni behöver inom ett bekvämt räckhåll, som en mångfald av butiker av alla dess slag, mysiga caféer och konditorier samt omtyckta och välbesökta restauranger. Flera alternativ finns när det gäller mataffärer, och för dig som pendlar erbjuds här suveränt goda kommunikationer genom tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana, bussar samt flygbussar till både Arlanda och Bromma flygplats. Sundbyberg station befinner sig ca 300 m. från bostaden och tar dig med lätthet in till Stockholm City (Odenplan) på 4 min. Genom tvärbanan åker man till Solna Business Park, Solna C och Nordens största shopping galleria Mall of Scandinavia. Fjärrtågen tar dig smidigt till Enköping, Västerås eller varför inte Göteborg. Nära bostaden finner ni Lötsjön och Råstasjön med dess grönområden och suveräna motionsslingor. Här finns dessutom Gröna Stugan café och restaurang, som under sommaren är ett populärt utflyktsmål. Även Tornparken nås på kort gångavstånd. Tornparken är en populär park som ligger lättillgänglig mitt i centrala Sundbyberg. Med dess höga läge ges en härlig vy över takåsar och man kan med fördel njuta av en fantastisk solnedgång. Tornparken har rustats upp med lekplatser, parkbänkar etc. Numera kan man också kunna njuta av god mat i mysiga restaurangen Delibruket som slagit upp portarna i det gamla vattentornet.

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

LÄGE I STADSDELEN
För dig som gillar känslan av stad och puls! Sundbyberg är en liten stad i storstaden och här finns allt ni behöver inom ett bekvämt räckhåll, som en mångfald av butiker av alla dess slag, mysiga caféer och konditorier samt omtyckta och välbesökta restauranger. Flera alternativ finns när det gäller mataffärer, och för dig som pendlar erbjuds här suveränt goda kommunikationer.

LÖTSJÖN
Nära bostaden finner ni Lötsjön och Råstasjön med dess grönområden och suveräna motionsslingor. Här finns dessutom Gröna Stugan café och restaurang, som under sommaren är ett populärt utflyktsmål.

TORNPARKEN/MARABOUPARKEN
Tornparken är en populär park som ligger lättillgänglig mitt i centrala Sundbyberg. Med dess höga läge ges en härlig vy över takåsar och man kan med fördel njuta av en fantastisk solnedgång. Tornparken har rustats upp med lekplatser, parkbänkar etc. Numera kan man också kunna njuta av god mat i mysiga restaurangen Delibruket som slagit upp portarna i det gamla vattentornet.

Marabouparken som är en prisbelönad park är även det ett mysigt tillhåll i närheten för promenader och picknick. Parken skapades under åren 1937 och 1955 och har både spatiösa gräsytor, barnbad och en betydande samling modern skulptur.

Kommunikation

KOMMUNIKATION
Sundbyberg är en av landets mest kommunikationstäta kommuner; två tunnelbanelinjer med fem stationer, pendeltåg, fjärrtåg och ett antal busslinjer gör att tidsavståndet till city varierar mellan 10 och 20 minuter. Dessutom invigdes tvärbanan i oktober 2013 med hållplats på Landsvägen. Den kopplar ihop Alvik och Solna station där nya nationalarenan ligger. Pendeltåget tar dig till Odenplan på 5 minuter!

Parkering

PARKERING
Generellt i Sundbyberg gäller boendeparkering. Avgift för detta är 600 kr /mån. Se mer på www.sundbyberg.se. Vissa föreningar kan även ha egna parkeringsplatser, se vidare under objektet.

Övrigt

MOTION
Förutom motionsslingorna runt Lötsjön och Ursvik erbjuder staden även en bred flora av simhall, ishall, curling, idrottsanläggningar och sporthallar.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.