Signalfabriken, Centrala Sundbyberg

Sundbybergs torg 1J, 11tr

Näst högst upp med milsvid utsikt och stor balkong i västerläge!

SÅLD

Näst högst upp med milsvid utsikt och stor balkong i västerläge!

SÄLLAN TILL SALU - på våning 11 ges möjligheten att förvärva en av Signalfabrikens bästa 3:or. Här kommer du långt över takåsarna och har en panoramautsikt över Sundbyberg. Fantastiskt hörnläge med stora fönsterpartier i insynsskyddat läge som skänker fint ljusinsläpp och magnifik utsikt från samtliga rum. Planlösningen är välplanerad och erbjuder goda förvaringsmöjligheter genom flertalet garderober och en stor klädkammare. Här välkomnas man in i en rymlig hall med både avhängning och förvaringsmöjligheter. Tack vare den halvöppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapas möjligheten för sociala sammanhang där man har stora ytor att umgås på. Köket är stort och fullutrustat och har utrymme för större matplats. Via det rymliga vardagsrummet nås bostadens balkong med eftertraktad eftermiddag-/kvällssol. Två stora sovrum och ett helkaklat badrum med bl.a tvättmaskin och torktumlare. Genomgående ekparkettgolv och ljust målade väggar. För den som önskar finns möjligheten att göra om bostaden till en fyra, se alternativ planlösning. Detta är ett boende utöver det vanliga som måste upplevas på plats!

Som boende bor man i en stabil förening med bra ekonomi där det även finns en gemensam takterrass som man som medlem har fri tillgång till. Till lägenheten hör även nyttjanderätt till ett separat förråd. I Signalfabriken finns restauranger (bl.a The Public, Hawaii Poké, Pinchos och Phils burger), frisör, butiker, SATS, florist och mycket mer. Kort promenadavstånd till flera matbutiker och Sundbybergs rikliga utbud av kommunikationer! Ett svårslaget läge med direkt närhet till allt man behöver!

DETTA ÄR EN KOMMANDE FÖRSÄLJNING - kontakta ansvarig fastighetsmäklare vid intresse.

Visa mer
Slutpris

6 750 000 kr

Ansvarig mäklare

Melanie Smedlund

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.