Centrala Sundbyberg

Mariagatan 8A, 1tr

KOMMANDE FÖRSÄLJNING - Inom kort ges möjlighet att förvärva denna rymliga 3,5:a om 87kvm! Belägen i fastighet från 1930 och har bevarade originaldetaljer såsom djupa fönsternischer och rymlig takhöjd. Fint ljusinsläpp via fönster i två väderstreck. Väldisponerad planlösning med kök och en inre hall med utrymme för större matplats, helkaklat badrum med TM/TT, rymligt vardagsrum med flera möbleringsalternativ, två stora sovrum och en balkong belägen mot den lugna innergården. Genomgående hemtrevlig känsla som är svårslagen!

Brf Mariahöjden är en stabil förening där man har gjort många av dom stora renoveringarna (Bl.a stambyte & fönsterbyte). Som boende i föreningen har man tillgång till en trivsam innergård som finns på fastighetens baksida, två tvättstugor, cykelrum och barnvagnsrum. Till bostaden hör även nyttjanderätt till ett vindsförråd.

Bostaden är belägen centralt i Sundbyberg med ett optimalt läge med kort promenad till både Tuletorget och stadskärnan, Sturegatan/Landsvägen. Längs Tulegatan finns flera restauranger, Thai House Wok, Piatti och många fler. Där finns även SATS och Waynes coffee. Går man åt andra hållet så når man Sundbybergs stadskärna som erbjuder ett rikligt utbud av shopping, restauranger, caféer, barer, systembolaget, matbutiker osv. Från bostaden når man ICA Maxi i Solna Business park på ca. 5 minuters promenad. Samtliga kommunikationer med buss, tunnelbana, tvärbana, SJ-tåg, flygbussar och pendeltåg nås på nära avstånd. I närheten finns även fina naturområden som Lötsjön, Råstasjön och Marabouparken.

Välkomna på visning!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 87 kvm
  • Antal rum: 3.5 rum
  • Våning: 1 av 3
  • Avgift: 4 691 kr Inkl. Värme, vatten och bredband (gruppavtal ComHem)
  • Förening: Brf Mariahöjden
  • Byggnadsår: 1930
  • Område: Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Melanie Smedlund

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Mariagatan 8A, 1tr

LÄGENHETSFÖRTECKNING:
Bostaden är registrerad som 3rok men disponeras som 3,5rok.

HALL

Välkomnande hall med avhängning via två hatthyllor. Via hallen nås bostadens kök. Innanför entrén ligger ett laminatgolv som breder sig in i köket. Vidare fram in mot matplatsen ligger fint originalgolv som breder sig vidare in till resterande rum. Ljusa ytskikt.

Visa mer

KÖK

Hemtrevligt kök med bl.a bevarat originalskåp. Över och underskåp med vita fronter samt bra arbetsytor. Maskinell utrustning bestående av kyl/frys (2019), integrerad diskmaskin, köksfläkt (2018), självrengörande varmluftsugn (2018) samt induktionshäll (2018).

Visa mer

SOVRUM 2

Via inre hallen nås bostadens andra sovrum som även det är stort till ytan. Rummet disponeras i dagsläget som barnrum men kan även disponeras som kontor alternativt gästrum om så önskas. Vackra pardörrar med speglar. Ljusa ytskikt.

Visa mer

SOVRUM 1

Bostadens största sovrum inrymmer dubbelsäng, bra avhängningsmöjligheter genom en garderobsvägg samt en klädkammare. Fint ljusinsläpp via fönster i insynskyddat läge. Ljusa ytskikt.

Visa mer

VARDAGSRUM

Rymligt vardagsrum med gott om plats för större sällskapsdel samt tv-möblemang. Här nås även ett inbyggt förråd/garderob som ger bra förvaring. Ljusa ytskikt.

Visa mer

BADRUM

Helkaklat badrum utrustat med stor kommod, badrumsspegel, regndusch, toalett, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare. Här har man även golvvärme!

Visa mer

BALKONG

Via sovrum 2 nås bostadens balkong belägen mot den lugna innergården.

Visa mer

MATPLATS

Via entrén nås bostadens inre hall som i dagsläget disponeras som matsal. Här inryms ett stort matbord med plats för härliga middagar och sociala sammankomster. Detta rum är hjärtat i bostaden!

Visa mer

Planskisser

Omgivning

OMGIVNING

Allmänt om området

LÄGE I STADSDELEN
För dig som gillar känslan av stad och puls! Sundbyberg är en liten stad i storstaden och här finns allt ni behöver inom ett bekvämt räckhåll, som en mångfald av butiker av alla dess slag, mysiga caféer och konditorier samt omtyckta och välbesökta restauranger. Flera alternativ finns när det gäller mataffärer, och för dig som pendlar erbjuds här suveränt goda kommunikationer.

LÖTSJÖN
Nära bostaden finner ni Lötsjön och Råstasjön med dess grönområden och suveräna motionsslingor. Här finns dessutom Gröna Stugan café och restaurang, som under sommaren är ett populärt utflyktsmål.

TORNPARKEN/MARABOUPARKEN
Tornparken är en populär park som ligger lättillgänglig mitt i centrala Sundbyberg. Med dess höga läge ges en härlig vy över takåsar och man kan med fördel njuta av en fantastisk solnedgång. Tornparken har rustats upp med lekplatser, parkbänkar etc. Numera kan man också kunna njuta av god mat i mysiga restaurangen Delibruket som slagit upp portarna i det gamla vattentornet.

Marabouparken som är en prisbelönad park är även det ett mysigt tillhåll i närheten för promenader och picknick. Parken skapades under åren 1937 och 1955 och har både spatiösa gräsytor, barnbad och en betydande samling modern skulptur.

Kommunikation

KOMMUNIKATION
Sundbyberg är en av landets mest kommunikationstäta kommuner; två tunnelbanelinjer med fem stationer, pendeltåg, fjärrtåg och ett antal busslinjer gör att tidsavståndet till city varierar mellan 10 och 20 minuter. Dessutom invigdes tvärbanan i oktober 2013 med hållplats på Landsvägen. Den kopplar ihop Alvik och Solna station där nya nationalarenan ligger. Pendeltåget tar dig till Odenplan på 5 minuter!

Parkering

PARKERING
Generellt i Sundbyberg gäller boendeparkering. Avgift för detta är 600 kr /mån. Se mer på www.sundbyberg.se. Vissa föreningar kan även ha egna parkeringsplatser, se vidare under objektet.

Övrigt

MOTION
Förutom motionsslingorna runt Lötsjön och Ursvik erbjuder staden även en bred flora av simhall, ishall, curling, idrottsanläggningar och sporthallar.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.