Såld lägenhet på Mariagatan 8A, 1tr i Centrala Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Mariagatan 8A, 1tr

Rymlig 3,5:a om 87 kvm i fastighet från 1930!

Såld

Rymlig 3,5:a om 87 kvm i fastighet från 1930!

Nu ges möjlighet att förvärva denna rymliga 3,5:a (möjlig 4:a) i fastighet från 1930! Belägen i fastighet från 1930 och har bevarade originaldetaljer såsom djupa fönsternischer och rymlig takhöjd. Fint ljusinsläpp via fönster i två väderstreck. Väldisponerad planlösning med kök och en inre hall med utrymme för större matplats, helkaklat badrum med TM/TT, rymligt vardagsrum med flera möbleringsalternativ, två stora sovrum och en balkong belägen mot den lugna innergården. Genomgående hemtrevlig känsla som är svårslagen!

Brf Mariahöjden är en stabil förening där man har gjort många av dom stora renoveringarna (Bl.a stambyte & fönsterbyte). Som boende i föreningen har man tillgång till en trivsam innergård som finns på fastighetens baksida, två tvättstugor, cykelrum och barnvagnsrum. Till bostaden hör även nyttjanderätt till ett vindsförråd.

Bostaden är belägen centralt i Sundbyberg med ett optimalt läge med kort promenad till både Tuletorget och stadskärnan, Sturegatan/Landsvägen. Längs Tulegatan finns flera restauranger, Thai House Wok, Piatti och många fler. Där finns även SATS och Waynes coffee. Går man åt andra hållet så når man Sundbybergs stadskärna som erbjuder ett rikligt utbud av shopping, restauranger, caféer, barer, systembolaget, matbutiker osv. Från bostaden når man ICA Maxi i Solna Business park på ca. 5 minuters promenad. Samtliga kommunikationer med buss, tunnelbana, tvärbana, SJ-tåg, flygbussar och pendeltåg nås på nära avstånd. I närheten finns även fina naturområden som Lötsjön, Råstasjön och Marabouparken.

Välkomna på visning!

Visa mer
Slutpris

6 800 000 kr

Ansvarig mäklare

Josephine Kvist

Reg. fastighetsmäklare/ Franchisetagare
Assisterande

Alina Ibraimovski

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.