Centrala Sundbyberg

Kyrkogatan 11

Storslagen bostad om 68 kvm med hög standard & västvänd balkong!

Storslagen bostad om 68 kvm med hög standard & västvänd balkong!

Storslagen bostad i Silverfabriken anno 1917! Bostaden bjuder på det bästa utav två världar - industriell känsla från tidigt 1900-tal, med detaljer såsom fantastiska fönsterpartier i kombination med stilren känsla och bekvämlighet som bara hus från 2010-talet kan erbjuda. I fastighetens gavel mot sydväst återfinns denna representativa bostad med väl tilltagna sociala ytor, ett trivsamt kök i öppen planlösning, väl tilltaget badrum med tillhörande tvättmöjligheter, två välplanerade sovrum, walk-in-closet samt en stor balkong i västläge med eftermiddag- och kvällssol! Denna lägenhet vill du inte missa!

Silverfabriken ligger attraktivt i Sundbyberg och runt hörnet finns all möjlig service som affärer, restauranger, caféer och matbutiker. Med minuter till Sundbybergs centrum har du tillgång till kommunikationer som tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och fjärrtåg. Någon minut bort finns härliga Tornparken, samt på gångavstånd finns vackra promenadvägar runt Lötsjön och Råstasjön.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Marcus på 070-849 46 50 för mer information!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 68 kvm
  • Antal rum: 3 rum
  • Våning: 3 av 5, hiss finns, Från markplan. Rymlig.
  • Avgift: 4 779 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV, Bredband och IP telefoni
  • Förening: Brf Silverfabriken
  • Byggnadsår: 1917/2010
  • Område: Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Marcus Nilsson

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Kyrkogatan 11

Balkong

Från vardagsrummet nås den härliga balkongen i soligt västläge. Här njuter ni av solens härliga eftermiddags- och kvällstimmar! Väl tilltagen för flertalet olika möbleringsalternativ. Högt och fritt läge skapar insynsskydd och ger en fin utsikt. Lugnt läge in mot innergården.

Visa mer

Kök

Renoverat kök i elegant tappning med påkostade materialval som skapar en känsla av lyx. Tidlösa skåpsfronter i sober blå ton bryts snyggt av mot stänkskydd av grå kompositsten med modern touch. Goda arbetsytor ovan arbetsbänk i fin kompositsten i grå ton samt gott om förvaring i flertalet över- och underskåp. Utrustat med integrerad kyl & frys, integrerad fullstor diskmaskin, induktionshäll, ugn, fläkt samt underlimmad diskho med blandare från tapwell. Härlig belysning från spotlights under överskåp. Den öppna planlösningen erbjuder sociala ytor och gör att rummet känns väldigt rymligt. Väggar är målade i vitt och på golvet ligger ett vackert 1-stavsparkettgolv.

Visa mer

Vardagsrum

Generöst vardagsrum med ett rikligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Den öppna planlösningen mot köket gör att detta rum inrymmer många nära och kära. Ett socialt rum som sällskapet inte kommer vilja lämna! Naturligt utrymme för soffmöblemang och intill ryms matplats. Målade väggar i vitt och det fina 1-stavsparkettgolv som återfinns i övriga delar av bostaden. Stora fönsterpartier förser kök och vardagsrum med ett fantastiskt ljusinsläpp!

Visa mer

Badrum

Helkaklat och stilrent badrum med golvvärme. Här matchas ett grått klinkergolv med större kakelplattor i matt-vit. Vidare är badrummet utrustat med badkar med duschmöjligheter, wc, kommod, spegelskåp med belysning samt tvättmaskin med goda arbetsytor och förvaring ovan. Ett praktiskt badrum med fin finish!

Visa mer

Sovrum 1

Bostadens största sovrum är beläget mot innergården. Väl tilltaget och här finns plats för både dubbelsäng och extra förvaringsmöbler eller garderober om Ni önskar det. Fint målade väggar i blått samma tjusiga 1-stavsparkett som i övriga bostaden. Även här stora fönsterpartier som skapar ett härligt flöde av ljus.

Visa mer

Entré/Hall

Välkommen hem! Redan här gör bostadens standard och ljus avtryck. Direkt till vänster finns en naturlig plats för avhängning. På golvet ligger ett praktiskt tillika fint klinkergolv och väggarna är målade i vitt. Välkommen in!

Visa mer

Sovrum 2

Sovrum 2 disponeras idag som barnrum men kan även nyttjas som arbetsrum eller gästrum om så önskas. Ansluter till en praktisk walk-in-closet som underlättar förvaringen. Stort fönsterparti, väggar målade i ljusgrått och det vackra parkettgolvet.

Visa mer

Bostadsinfo

Silverfabriken är centralt belägen vid Sundbybergs kyrka. Tunnelbanan nås på endast några minuter, likaså shopping, restauranger och caféer längs Sturegatans köpstråk och i Signalfabrikens köpkvarter. Till grönområdena runt sjöarna tar man sig på under tio minuter. Där finns fina promenadstråk/löparspår, ett utegym, en lekpark och en äventyrsgolfbana. Ytterligare några minuter bort ligger friluftsområdet Ursvik med motionsspår i skogen, en fotbollsplan och grillplatser. På promenadavstånd ligger även Mall of Scandinavia med Nordens största shoppingutbud samt IMAX-biografer och välsorterad foodcourt. Bostaden kommer snart också vara endast ett stenkast från Grand Central Sundbyberg och ligger således nära Sundbybergs spännande framtid. Kommunikationerna är utmärkta - tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och bussar - du är i stan på tio minuter. Dessutom trafikeras Sundbybergs centrum av fjärrtåg samt Flygbussarna mot Arlanda och Bromma flygplats. På kort avstånd finns flera förskolor och skolor, såväl kommunala som friskolor. För mer information besök: http://www.sundbyberg.se/barnomsorg-utbildning/grundskola-och-grundsarskola/grundskolor.html

Visa mer

Sundbyberg

För dig som gillar känslan av stad och puls! Sundbyberg är en liten stad i storstaden och här finns allt ni behöver inom ett bekvämt räckhåll, som en mångfald av butiker av alla dess slag, mysiga caféer och konditorier samt omtyckta och välbesökta restauranger. Flera alternativ finns när det gäller mataffärer, och för dig som pendlar erbjuds här suveränt goda kommunikationer.

Visa mer

Planskisser

Omgivning

Allmänt om området

LÄGE I STADSDELEN
För dig som gillar känslan av stad och puls! Sundbyberg är en liten stad i storstaden och här finns allt ni behöver inom ett bekvämt räckhåll, som en mångfald av butiker av alla dess slag, mysiga caféer och konditorier samt omtyckta och välbesökta restauranger. Flera alternativ finns när det gäller mataffärer, och för dig som pendlar erbjuds här suveränt goda kommunikationer.

LÖTSJÖN
Nära bostaden finner ni Lötsjön och Råstasjön med dess grönområden och suveräna motionsslingor. Här finns dessutom Gröna Stugan café och restaurang, som under sommaren är ett populärt utflyktsmål.

TORNPARKEN/MARABOUPARKEN
Tornparken är en populär park som ligger lättillgänglig mitt i centrala Sundbyberg. Med dess höga läge ges en härlig vy över takåsar och man kan med fördel njuta av en fantastisk solnedgång. Tornparken har rustats upp med lekplatser, parkbänkar etc. Numera kan man också kunna njuta av god mat i mysiga restaurangen Delibruket som slagit upp portarna i det gamla vattentornet.

Marabouparken som är en prisbelönad park är även det ett mysigt tillhåll i närheten för promenader och picknick. Parken skapades under åren 1937 och 1955 och har både spatiösa gräsytor, barnbad och en betydande samling modern skulptur.

Kommunikation

KOMMUNIKATION
Sundbyberg är en av landets mest kommunikationstäta kommuner; två tunnelbanelinjer med fem stationer, pendeltåg, fjärrtåg och ett antal busslinjer gör att tidsavståndet till city varierar mellan 10 och 20 minuter. Dessutom invigdes tvärbanan i oktober 2013 med hållplats på Landsvägen. Den kopplar ihop Alvik och Solna station där nya nationalarenan ligger. Pendeltåget tar dig till Odenplan på 5 minuter!

Parkering

PARKERING
Generellt i Sundbyberg gäller boendeparkering. Avgift för detta är 600 kr /mån. Se mer på www.sundbyberg.se. Vissa föreningar kan även ha egna parkeringsplatser, se vidare under objektet.

Övrigt

MOTION
Förutom motionsslingorna runt Lötsjön och Ursvik erbjuder staden även en bred flora av simhall, ishall, curling, idrottsanläggningar och sporthallar.

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.